Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa zniszczy?a moje ma??e?stwo

Rafter

Recommended Posts

no coś Ty ...ona w delegacji jest - pracować ma teraz .... odstresowywać to się w sobotę będzie :D :D :D

Chodzę po plaży i myślę też o Was.

No i co, no i co daggulka? Anula potrafi sobie zorganizować delegację :D

O sobie też pomyśl Anula, co by tu zrobić fajnego i szalonego...

Ach, jakże ja Ci tej plaży zazdraszczam!!! :oops:

kuleczka przy najbliższej wizycie w sklepie nie omieszkam zaopatrzyć się w niezbędne akcesorium :lol: :lol: :lol: Tylko tym bólem to mnie trochę zniechęcasz :D

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Anula

Dzięki za buziaki znad Bałtyku :D

Napisałś ''nie wiem do czego wracam''

To ja Ci kochana powiem ;Ty masz wrócić do siebie i to nie tylko w sensie domu ale także a może przede wszystkim do siebie w sensie wiary we własne siły i w sensie poczucia własnej wartości.Jesteś fajną dziewczyną i dasz sobie radę w życiu także z awarią wahacza :D

Pozdrawiam Cię ciepło

Ocho! Widzę Anula, że już dziewczyny Cię wyluzują za wsze czasy :D

boszszsz... jaka ona bedzie wyluzowaaaanaaaa.... to nikt oprócz nas tego nie wie :D :D :D

nie , Cieszka? :D

zara ją tam do naszych przystojnych chopaków przysiadziemy .... na brak towarzystwa nie bedzie narzekać :wink: :lol:

no ja zdaje sobie sprawę , ze ciężko bedzie :oops: ... bo nie bedzie Eugeniusza który ostatnio w tańcu mnie podtrzymywał swymi silnymi ramionami za co mu bardzo dziękuję :wink: :D

mam nadzieję, ze przyjezdne chopaki także ramiona bedą mieć silne , bo Cieszynianka i Anula wypiją dokładnie tyle co ja .... nie ma obijania - jak wszyscy to wszyscy :lol:

Ale te trzy warki to chyba tylko tak... na początek?

no peeeewnie ....potem jak już sie towarzystwo rozkręci to z doświadczenia piszę każdy każdemu bedzie polewał z osobistych zbiorów ... więc mieszanka jak i ilości będą konkretne ... :lol: