LeoAureus 15.09.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 no coś Ty ...ona w delegacji jest - pracować ma teraz .... odstresowywać to się w sobotę będzie Chodzę po plaży i myślę też o Was. No i co, no i co daggulka? Anula potrafi sobie zorganizować delegację O sobie też pomyśl Anula, co by tu zrobić fajnego i szalonego... Ach, jakże ja Ci tej plaży zazdraszczam!!! kuleczka przy najbliższej wizycie w sklepie nie omieszkam zaopatrzyć się w niezbędne akcesorium Tylko tym bólem to mnie trochę zniechęcasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 16.09.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 pozdrowienia Słoneczka mój ślubny ciągle jak ten wahacz. Jestem zmęczona . Chyba chcę żeby sie wyprowadził jak najszybciej bo mnie dobije tym swoim wahaniem. Boję się wracać z delegacji. Nie wiem do czego wracam. buziaki jak zwykle marudząca Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 16.09.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Cześć Anula Dzięki za buziaki znad Bałtyku Napisałś ''nie wiem do czego wracam'' To ja Ci kochana powiem ;Ty masz wrócić do siebie i to nie tylko w sensie domu ale także a może przede wszystkim do siebie w sensie wiary we własne siły i w sensie poczucia własnej wartości.Jesteś fajną dziewczyną i dasz sobie radę w życiu także z awarią wahacza Pozdrawiam Cię ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 16.09.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dzięki Galka muszę nabyć przekonania i wiary we własne siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 16.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 czy oprócz Daggulki któraś z Was będzie na zjeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 czy oprócz Daggulki któraś z Was będzie na zjeździe? Tak i bardzo się cieszę, że też się zdecydowałaś Czasem trzeba zrobić coś całkiem innego, coś niecodziennego, wyjechać, wyluzować, poznać nowychl udzi osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ocho! Widzę Anula, że już dziewczyny Cię wyluzują za wsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ocho! Widzę Anula, że już dziewczyny Cię wyluzują za wsze czasy boszszsz... jaka ona bedzie wyluzowaaaanaaaa.... to nikt oprócz nas tego nie wie nie , Cieszka? zara ją tam do naszych przystojnych chopaków przysiadziemy .... na brak towarzystwa nie bedzie narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.09.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tylko nie przesadzajcie za bardzo, bo jak po zlocie Anula wróci do domu i zrobi "remanent" to się wahacz nie zdąży spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tylko nie przesadzajcie za bardzo, bo jak po zlocie Anula wróci do domu i zrobi "remanent" to się wahacz nie zdąży spakować noooo, powiem, że niewykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.09.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Boszszszsz... smoczyca-diablica Daggulka, jako że kulawa jesteś, to rób zdjęcia na zlocie, z poprzedniego oglądałam i bardzo fajnie tak widzieć ludzi a nie tylko awatarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 kochana ... zdjęć to od groma bedzie .... fotografików mamy zawodowych wśród obecnych na spotkaniu forumowiczów a że kulawa? a co tam ... trzy nurofeny , trzy warki coby po równo i mogę śmigać na parkiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 To jak już wytrzewiejecie to wstawcie te zdjęcia na forum To ja chcę zdjęcie jak wyglądasz po trzech nurofenach i trzech warkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no ja zdaje sobie sprawę , ze ciężko bedzie ... bo nie bedzie Eugeniusza który ostatnio w tańcu mnie podtrzymywał swymi silnymi ramionami za co mu bardzo dziękuję mam nadzieję, ze przyjezdne chopaki także ramiona bedą mieć silne , bo Cieszynianka i Anula wypiją dokładnie tyle co ja .... nie ma obijania - jak wszyscy to wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.09.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ale te trzy warki to chyba tylko tak... na początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ale te trzy warki to chyba tylko tak... na początek? no peeeewnie ....potem jak już sie towarzystwo rozkręci to z doświadczenia piszę każdy każdemu bedzie polewał z osobistych zbiorów ... więc mieszanka jak i ilości będą konkretne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ta mieszanka to mnie trochę niepokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 eee tam .... super rześkie powietrze + odpowiednie towarzycho + imprezowanie do białego ranka - da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 17.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zaczynam się bać Ja wczoraj balowałam do 3 rano z kolegami z pracy. Tańce hulańce były że ho ho. najgorsze, że dzisiaj trzeba było wstać do pracy. I oczywiście znowu pomógł mój przyjaciel sok pomidorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts