Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa zniszczy?a moje ma??e?stwo

Rafter

Recommended Posts

Kurna aleś dowalił z tym wrogiem :) Tu chłop mało co se żył nie podcina, a ty takie teksty :) No ale na poważnie :) Raf - nie łam się, wszystko będzie dobrze ... ja też miałem ciężkie chwile w życiu (k... jak te chwile teraz można nazwać ciężkimi), ale sobie poradziłem.

Powiem ci tak. Zrób wszystko, żeby za 3 lata (to bardzo nieodległy termin) śmiał się ze swoich obecnych problemów. Nie odbieraj tego jako życzenie, że spotka cię taka lawina złych rzeczy, że to co teraz to pikuś.

Życzę ci tyle szczęścia, że przyćmi ono wszystkie czarne chmury.

Fakt, wiem, że to co cię spotkało, to heavy metal, ale wiesz ... nikt nie mówił, że będzie lekko.

Jeszcze raz życzę pomyślności

JB

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Życie jest za krótkie, by wypruć sobie flaki nie wiadomo po co.

Święte słowa

dlatego ja chcę skończyć budowanie w ciągu paru miesięcy, i potem wydawać całą kasę na podróże - na początek Jamajka :wink: , potem jakieś Hawaje ...

I wreszcie mieć dużo czasu dla dzieci.

Rafter - buduję ten sam dom mam nadzieję że to nie projekt taki feralny ...:-?

aaa ... teraz załapałem ...

Ale jeśli to jego pierwsza budowa, to budował dom dla wroga, jeśli druga, to żona dla przyjaciela .... jeśli trzecia ... no to współczuję :)

JB

P.s. Rafter .. przepraszam, naprawdę szczerze ci współczuję i trzymam kciuki, żeby się wszystko poukładało tak, jak się poukładać powinno.

Pomyśl, czy to na pewno "wina" budowy. Sądzę, że mogło to przyspieszyć pewne procesy, które wcześniej, czy później mogły zaistnieć. Współczuję bardzo, bo też przeżyłem budowę i też zdarzały się ciężkie chwile, nerwy, napięcie i takie tam dziwne sytuacje. Teraz musi minąć trochę czasu zanim ochłoniesz i może trochę inaczej, z dystansu spojrzysz na to, co się stało

pozdrawiam

Karol

No przeca kolega pisze, że D08 :)

JB

nie kolega tylko koleżanka bo to ja byłam tyle że nie zalogowana - SORRY - i budowa pierwsza. Druga i ostatnia to będzie domek w Hiszpanii na emeryturze ...

albo domek w Beskidach na emeryturze...

ale nie będzie żednej budowy w ciągu najbliższych 20 lat - co to to nie

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Rafter tyś bliski memu sercu.

Bo i logowany dawno i kłopoty mi bliskie.

Budowa jest wspaniała do czasu.

Mi już brzydnie.

wiem o czym piszesz i myślisz.

Dółłłłłłł.

Niech żyje solidarność tych z dołu.

Ja przerwałem na chwilę żeby pobyć w domu.

Inaczej wariatkowo pewne.

I na ryby, na ryby.