daggulka 17.09.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no proszę .... jak nam sie dziołcha rozbestwiła i bardzo dobrze ... pora aby zacząć miło spedzać swój czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.09.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jeszcze może się okazać, że to Anula będzie wyluzowywała Was a nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 17.09.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Leo aż tak dobrze to pewnie nie będzie. A dlaczego Ciebie nie będzie?? przecież masz bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.09.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Leo aż tak dobrze to pewnie nie będzie. Mówią, że na pewno to Kopernik nie żyje , a kto wie, może będzie właśnie tak dobrze i tak super? Anulka, myśl pozytywnie!!! A dlaczego Ciebie nie będzie?? przecież masz bliziutko Ano mam, ale nie mogłam się określić z tego względu, że w połowie mniej więcej września miałam być w Szwecji, a będę chyba pod koniec A Ty Anula z której strony stolicy mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Leo ...ty mnie nie wk.... ino zabieraj tyłek i won na spotkaniew sobotę .... noż chyba mnie zara cuś szczeli .... wyjazd jej przełożyli , ma niedaleko, czas dla siebie i nie chce przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 17.09.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Anulka na poprawę humoru i na pochybel wahaczom. "Po ciężkim dniu w biurze, późnym wieczorem w końcu dotarła do ulubionego pubu... Usiadła przy barze i delektowała się pysznym drinkiem... Tak... Tylko tutejszy barman potrafi zrobić go, tak jak ona lubi... Rozejrzała się po sali i zobaczyła w drzwiach najwspanialszego mężczyznę w swoim życiu... Wysoki... umięśniony...przystojny...hmmm... Gęste ciemne włosy... Piękne, błyszczące zielone oczy... Każdy jego ruch był tak męski i zmysłowy, że nie mogła od niego oderwać oczu...Mężczyzna szybko zorientował się, że jest obserwowany i z chytrym, seksownym uśmiechem podszedł do niej... Zarumieniła się... Nachylił się nad nią i wyszeptał jej swoim głębokim, miękkim głosem do ucha: - Zrobię dla Ciebie wszystko, czego pragniesz... Cokolwiek, o czym do tej pory mogłaś tylko marzyć... A zrobię to za jedyne 50 $... Jest jednak jeden warunek... Kobieta, drżącym z wrażenia głosem, Spytała: jaki? On odpowiedział: - Musisz powiedzieć czego pragniesz w trzech słowach. Kobieta patrząc w jego hipnotyczne oczy rozważyła propozycję i sięgnęła do swojej torebki... Wyjęła banknot 50$... Na serwetce napisała swój adres i zwinięte razem wcisnęła w oczekującą na to silną męską dłoń, po czym nachyliła się w jego stronę i wyszeptała trzy słowa: - Posprzątaj ... moje ... mieszkanie ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 17.09.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 LEO Ja mieszkam za Błoniem po trasie do Sochaczewa ale pochodzę z Siedlec więc wiem gdzie Ty mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 aglig ...hm.... dobre, dobre .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.09.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no ja zdaje sobie sprawę , ze ciężko bedzie ... bo nie bedzie Eugeniusza który ostatnio w tańcu mnie podtrzymywał swymi silnymi ramionami za co mu bardzo dziękuję mam nadzieję, ze przyjezdne chopaki także ramiona bedą mieć silne , bo Cieszynianka i Anula wypiją dokładnie tyle co ja .... nie ma obijania - jak wszyscy to wszyscy Czy będę się mogła trochę poobijać ze względu na podróż powrotną, coby Was szczęśliwie dowieźć do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ponieważ bedziesz do domu dowozic mnie - z uwagi o własne osobiste zdrowie powiadam Ci - bedziesz sie mogła poobijać p.s. a małża nie możesz w prowadzenie wrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.09.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ponieważ bedziesz do domu dowozic mnie - z uwagi o własne osobiste zdrowie powiadam Ci - bedziesz sie mogła poobijać p.s. a małża nie możesz w prowadzenie wrobić? Mogłabym, ale zawsze wtedy kończy się jakąś awanturą, bo jestem upierdliwa i wszystko mi przeszkadza, a to za poźno bieg zredukowany, a to obroty silnika za wysokie itd. Wiem, że powinnam się leczyć z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 17.09.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Mogłabym, ale zawsze wtedy kończy się jakąś awanturą, bo jestem upierdliwa i wszystko mi przeszkadza, a to za poźno bieg zredukowany, a to obroty silnika za wysokie itd. Wiem, że powinnam się leczyć z tego Dobrze, że nie chcesz brać czynnie udziału w prowadzeniu i nie wyrywasz kierownicy Cieszynianka, po prostu wtedy masz więcej odwagi i śmiało zwracasz uwagę małżowi jak ma prowadzić brykę Daggulka, wcale nie jest powiedziane, że w sobotę, albo w niedzielę nie będę musiała do tej Szwecji jechać. Wszystko zależy, że tak powiem, od poziomu progesteronu we krwi mojego suczydła A to sprawa nieprzewidywalna Anula, jeszcze dwa lata temu mieszkałam w Twoich rejonach , za Izabelinem w Truskawiu, trochę bliżej Warszawy, ale kierunek ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Mogłabym, ale zawsze wtedy kończy się jakąś awanturą, bo jestem upierdliwa i wszystko mi przeszkadza, a to za poźno bieg zredukowany, a to obroty silnika za wysokie itd. Wiem, że powinnam się leczyć z tego Dobrze, że nie chcesz brać czynnie udziału w prowadzeniu i nie wyrywasz kierownicy Cieszynianka, po prostu wtedy masz więcej odwagi i śmiało zwracasz uwagę małżowi jak ma prowadzić brykę Już od wielu lat jak jedziemy razem, to ja prowadzę ze względu na moją upierdliwość, bo po co mam się kłócić z Moją Kochaną Większą Połową. To jest takie zboczenie, niczym nie uzasadnione (jedynie tym, że prawo jazdy mam od 1980 roku), że nie lubię jechać jako pasażer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 jezus maria .... laski ... oślepne przez Was dużelitery piszemy , bo od Was za nowe bryle zawołam jako refundacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Duże litery?Czy Ty widziałaś co umie zrobić Malka Maczkiem pisze czort jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 boszszsz... to współczuję ...ja to co wyżej to ledwie ledwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Aaaankaaaa... jak Cię fajnie babo było na zywo zobaczyć szkoda, ze tak szybko uciekłaś ... potem to dopiero sie działo super , że byłas ...mam nadzieje, ze nie żałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 21.09.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Przepędziliśta Anulę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 21.09.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Daga Było super ale nie mogłam dłużej zostać, wybacz. Będzie jeszcze nie jedna okazja posiedzieć do białego rana. Nie masz nawet pojęcia jak się cieszę, że Cię poznałam jesteś super super babka. Całusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 posiedzieć??? szkoda czasu! (chociaż kolano mię boli, oj boli...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts