daggulka 21.09.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Anula .... no coś Ty .... pewnie, że będzie jeszcze okazja .... choćby na afterparty pozlotowym na wiosnę Kochana .... mam nadzieje, że Tinek oraz inni pomogli Ci odzyskać wiarę w siebie bo to Ty jesteś super fajna babeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Anula, tak nagle zniknęłaś, że nawet nie zdążyłam się z Tobą pożegnać Cieszę się, że byłaś i mogłam Cię poznać Szykuj się na ten kulig, jest już dwóch chętnych, którzy zgłosili się do ciągnięcia sań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Anula, tak nagle zniknęłaś, że nawet nie zdążyłam się z Tobą pożegnać Cieszę się, że byłaś i mogłam Cię poznać Szykuj się na ten kulig, jest już dwóch chętnych, którzy zgłosili się do ciągnięcia sań ja mogę być ten z batem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Anula, tak nagle zniknęłaś, że nawet nie zdążyłam się z Tobą pożegnać Cieszę się, że byłaś i mogłam Cię poznać Szykuj się na ten kulig, jest już dwóch chętnych, którzy zgłosili się do ciągnięcia sań ja mogę być ten z batem... No nie, batem to ja będę wywijać Na razie szukam chomąta, potrzebne 2 sztuki, gdyby ktoś widział, słyszał, to niech da znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a umiesz strzelać z bata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a umiesz strzelać z bata? Jeszcze nie, ale się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 to bat chyba muszę Ci już podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 to bat chyba muszę Ci już podesłać Masz, to dawaj Swoją drogą to niezła sztuka wywijanie takim kilkumetrowym batem, miałam okazję niedawno oglądać popisy w wykonaniu Kozaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 mam, ale na wsi. I tak naprawdę to mogę najwyżej pożyczyć. A chomąto jedno też mam. Porządna uprząż, skórzana, niemal nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 mam, ale na wsi. I tak naprawdę to mogę najwyżej pożyczyć. A chomąto jedno też mam. Porządna uprząż, skórzana, niemal nówka. Ok, obsługi bata mnie nauczysz, a chomąta trzeba dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 jezus maria .... takim batem to se można krzywdę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 jezus maria .... takim batem to se można krzywdę zrobić Albo komuś, jeśli się nam narazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 hm....to komu by tu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 hm....to komu by tu ...... Zawsze się ktoś znajdzie, a jak nie, to wylosujemy szczęśliwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 21.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cieszka szukałam Cię, żeby na pożegnanie uścisnąć ale gdzieś zniknęłaś. Dzięki za opiekę fajne jesteście bardzo bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cieszka szukałam Cię, żeby na pożegnanie uścisnąć ale gdzieś zniknęłaś. Dzięki za opiekę fajne jesteście bardzo bardzo. Hmm, ja wtedy chyba z Adamem roztrząsałam zawiłości i pokrętności ludzkiego istnienia zahaczając o metafizykę i inne takie Na ten kulig przyjeżdżasz na cały czas, żeby było jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 21.09.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 jasne gdzie i kiedy a się stawię ale sań nie ciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 do ciągnięcia sań i saneczek to my mamy chętnych .... nic się nie martw .... namówimy kogo trza to bedzie jeszcze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A Retro zaoferował pożyczenie bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Anula wiedziałam, że to spotkanie dobrze Ci zrobi, , bo ekipa była super...wiem coś o tym. Ogromnie, ogromnie żałuję, że nie mogłam byc z Wami. Cóż jestem imprezowa osoba, ale dwie noce pod rząd zarwać to już nie na moje lata. Choć.... z piątkowej imprezy wróciłam w sobotę po ósmej w bardzo dobrej formie, Na tyle dobrej, że czytając Wasze wpisy przedimprezowe przyszła mi ochota dołączyć do Was. Niestety po wypiciu kawy, która miała mnie postawić na nogi.... padłam i obudziałam się po południu. Kuligu jednak nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts