cieszynianka 21.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Anula wiedziałam, że to spotkanie dobrze Ci zrobi, , bo ekipa była super...wiem coś o tym. Ogromnie, ogromnie żałuję, że nie mogłam byc z Wami. Cóż jestem imprezowa osoba, ale dwie noce pod rząd zarwać to już nie na moje lata. Choć.... z piątkowej imprezy wróciłam w sobotę po ósmej w bardzo dobrej formie, Na tyle dobrej, że czytając Wasze wpisy przedimprezowe przyszła mi ochota dołączyć do Was. Niestety po wypiciu kawy, która miała mnie postawić na nogi.... padłam i obudziałam się po południu. Kuligu jednak nie odpuszczę Tym bardziej, że do ciągnięcia sań zadeklarowali się ochotnicy (byli już po spożyciu tfu-rczości Stasia i chyba nie dokońca była to świadoma deklaracja ), ale trudno, słowo się rzekło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kto???? Tinek i Moja Większa Połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kto???? Tinek i Moja Większa Połowa weźmiemy jeszcze Barbossę, Coulignona, Depiego i Andrzeja Wilhelmiego i dadzą se radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kto???? Tinek i Moja Większa Połowa weźmiemy jeszcze Barbossę, Coulignona, Depiego i Andrzeja Wilhelmiego i dadzą se radę Kulawego chcesz do sań zaprzęgać To jest niehumanitarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 21.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kto???? Tinek i Moja Większa Połowa weźmiemy jeszcze Barbossę, Bezduszna i sadystyczna Babo - przeca On koń(tuzjowany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Może jednak do tego czasu wydobrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kto???? Tinek i Moja Większa Połowa weźmiemy jeszcze Barbossę, Coulignona, Depiego i Andrzeja Wilhelmiego i dadzą se radę No, no bardzo interesujący ten zaprzęg... Chomątów zatem więcej trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kto???? Tinek i Moja Większa Połowa weźmiemy jeszcze Barbossę, Bezduszna i sadystyczna Babo - przeca On koń(tuzjowany). oj, wyzdrowieje .... na to się nie umiera ..... mnie też w sobotę kopytko bolało a Depi nie miał litości w hulańcach - ja też łaskawa nie bede aaaaaa... o Tobie , Rysiu zapomniałam ....Ciebie też zaprzęgniemy - bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kto???? Tinek i Moja Większa Połowa weźmiemy jeszcze Barbossę, Bezduszna i sadystyczna Babo - przeca On koń(tuzjowany). oj, wyzdrowieje .... na to się nie umiera ..... mnie też w sobotę kopytko bolało a Depi nie miał litości w hulańcach - ja też łaskawa nie bede aaaaaa... o Tobie , Rysiu zapomniałam ....Ciebie też zaprzęgniemy - bez dwóch zdań A Retro Jaką mu wyznaczymy rolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Retro już powiedział, że nie zgadza się na bycie koniem pociągowym ...więc nawet nie odważyłam sie narzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Anula wiedziałam, że to spotkanie dobrze Ci zrobi, , bo ekipa była super...wiem coś o tym........ Tym bardziej, że do ciągnięcia sań zadeklarowali się ochotnicy (byli już po spożyciu tfu-rczości Stasia i chyba nie dokońca była to świadoma deklaracja ), ale trudno, słowo się rzekło ... Oj, oj tinek wprawdzie miał troche przesuniętą fazę, ale jak najbardziej był świadom deklaracji, retrofood paliwo dostarczy i damy z Dużym radę pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A tak w ogóle, małe pytanko, dziś rano obudziłem się ze spuchniętym prawym okiem i łzawi cały dzień, wie ktoś cos o tym.... bo ja sobie nic nie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A tak w ogóle, małe pytanko, dziś rano obudziłem się ze spuchniętym prawym okiem i łzawi cały dzień, wie ktoś cos o tym.... bo ja sobie nic nie przypominam mnie nie pytaj ....grzeczny byłeś to nie biłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ale boli i czytam forum jednym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ale boli i czytam forum jednym okiem Znaczy, że ktoś Ci przyłożył Gadaj kto, to obijemy mu gębę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Retro już powiedział, że nie zgadza się na bycie koniem pociągowym ...więc nawet nie odważyłam sie narzucać Ale ja nie myślałam o roli perszerona Tak ogólnie się zastanawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 21.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Anula wiedziałam, że to spotkanie dobrze Ci zrobi, , bo ekipa była super...wiem coś o tym........ Tym bardziej, że do ciągnięcia sań zadeklarowali się ochotnicy (byli już po spożyciu tfu-rczości Stasia i chyba nie dokońca była to świadoma deklaracja ), ale trudno, słowo się rzekło ... Oj, oj tinek wprawdzie miał troche przesuniętą fazę, ale jak najbardziej był świadom deklaracji, retrofood paliwo dostarczy i damy z Dużym radę pozdrawiam TINEK Żeby dobrze pociągnąć (i nie wyciągnąć przy tym kopyt) musi być dobre paliwo w dużych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 jaaaaacieeeeeee Piotruś .... no niech mnie .... awatar rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 21.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cieszę się, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts