Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa zniszczy?a moje ma??e?stwo

Rafter

Recommended Posts

Anula wiedziałam, że to spotkanie dobrze Ci zrobi, :D , bo ekipa była super...wiem coś o tym.

Ogromnie, ogromnie żałuję, że nie mogłam byc z Wami.

Cóż jestem imprezowa osoba, ale dwie noce pod rząd zarwać to już nie na moje lata.

Choć.... z piątkowej imprezy wróciłam w sobotę po ósmej w bardzo dobrej formie, :D

Na tyle dobrej, że czytając Wasze wpisy przedimprezowe przyszła mi ochota dołączyć do Was.

Niestety po wypiciu kawy, która miała mnie postawić na nogi.... padłam :oops: i obudziałam się po południu.

Kuligu jednak nie odpuszczę :D

Tym bardziej, że do ciągnięcia sań zadeklarowali się ochotnicy (byli już po spożyciu tfu-rczości Stasia i chyba nie dokońca była to świadoma deklaracja :lol: ), ale trudno, słowo się rzekło ...

:lol:

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kto???? :o

Tinek i Moja Większa Połowa :lol:

weźmiemy jeszcze Barbossę, Coulignona, Depiego i Andrzeja Wilhelmiego i dadzą se radę :wink:

No, no bardzo interesujący ten zaprzęg...

Chomątów zatem więcej trza

weźmiemy jeszcze Barbossę, :wink:

Bezduszna i sadystyczna Babo - przeca On koń(tuzjowany). :lol:

oj, wyzdrowieje .... na to się nie umiera ..... mnie też w sobotę kopytko bolało a Depi nie miał litości w hulańcach - ja też łaskawa nie bede :p

aaaaaa... o Tobie , Rysiu zapomniałam ....Ciebie też zaprzęgniemy - bez dwóch zdań :D :D :D

weźmiemy jeszcze Barbossę, :wink:

Bezduszna i sadystyczna Babo - przeca On koń(tuzjowany). :lol:

oj, wyzdrowieje .... na to się nie umiera ..... mnie też w sobotę kopytko bolało a Depi nie miał litości w hulańcach - ja też łaskawa nie bede :p

aaaaaa... o Tobie , Rysiu zapomniałam ....Ciebie też zaprzęgniemy - bez dwóch zdań :D :D :D

A Retro :o Jaką mu wyznaczymy rolę :roll:

Anula wiedziałam, że to spotkanie dobrze Ci zrobi, :D , bo ekipa była super...wiem coś o tym........

Tym bardziej, że do ciągnięcia sań zadeklarowali się ochotnicy (byli już po spożyciu tfu-rczości Stasia i chyba nie dokońca była to świadoma deklaracja :lol: ), ale trudno, słowo się rzekło ...

Oj, oj tinek wprawdzie miał troche przesuniętą fazę, ale jak najbardziej był świadom deklaracji, retrofood paliwo dostarczy i damy z Dużym radę :wink: :D

pozdrawiam

TINEK

Anula wiedziałam, że to spotkanie dobrze Ci zrobi, :D , bo ekipa była super...wiem coś o tym........

Oj, oj tinek wprawdzie miał troche przesuniętą fazę, ale jak najbardziej był świadom deklaracji, retrofood paliwo dostarczy i damy z Dużym radę :wink: :D

pozdrawiam

TINEK

Żeby dobrze pociągnąć (i nie wyciągnąć przy tym kopyt) musi być dobre paliwo w dużych ilościach :lol: