retrofood 22.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ale boli i czytam forum jednym okiem TINEK, musiałeś gdzieś w sobotę lukać jednym okiem na bok i zarazo nie powiedziałeś innym, że coś zobaczyłeś. Mię tera z ciekawości pypeć na języku urośnie, a Ty skoro się nie pochwaliłeś widokiem, to cierp ciało jakżeś chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Cieszę się, że Ci się podoba no, ba.... nick także niczego sobie Retro .... a powiedz mi który nie lukał .... dziewczyny na forum bądź co bądź mamy zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.09.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Cieszę się, że Ci się podoba no, ba.... nick także niczego sobie Retro .... a powiedz mi który nie lukał .... dziewczyny na forum bądź co bądź mamy zajefajne no.... lukalim, ale co najmniej dwoma ślepiami, a nie tak po cichu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ja widziałam i takich co jednym okiem lukali ..... a jakimś cudem tylko Tinkowi oczko zachorowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ja widziałam i takich co jednym okiem lukali ..... a jakimś cudem tylko Tinkowi oczko zachorowało Musi, że co innego mu zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.09.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ale boli i czytam forum jednym okiem TINEK, musiałeś gdzieś w sobotę lukać jednym okiem na bok i zarazo nie powiedziałeś innym, że coś zobaczyłeś. Mię tera z ciekawości pypeć na języku urośnie, a Ty skoro się nie pochwaliłeś widokiem, to cierp ciało jakżeś chciało. A trza się było rozglądać, tym bardziej, ze kwas źrenice rozszerzał i co kto chciał to zobaczył (lub kogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No kochani moi! Ja se tak tu podczytywam i podczytywam i żałość mnię skrynca, że ja tak daleko łod ty naszy stolycy mieszkam. Ale cosik tu o kuligu piszecie... lokalizacja może bliższa coniebądź? Ale z góry zgłaszam, że za pociągowego robić nie bedę!! I może Retro pozwoli się przyłączyć do podróży PS. A zdjęcia to gdzies są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No kochani moi! Ja se tak tu podczytywam i podczytywam i żałość mnię skrynca, że ja tak daleko łod ty naszy stolycy mieszkam. Ale cosik tu o kuligu piszecie... lokalizacja może bliższa coniebądź? Ale z góry zgłaszam, że za pociągowego robić nie bedę!! I może Retro pozwoli się przyłączyć do podróży PS. A zdjęcia to gdzies są? Część tu: http://forum.muratordom.pl/relacja-24h-online-pozegnanie-lata-w-ruscu,t169664.htm część w linkach, a jeszcze coś nadejdzie, jak się cholerny serwer odciązy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 jak tam? co słychać? komu mogę sprzedać swoje przeziębienie bo go nie chcę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja dziękuję - moje kochane córeczki już się ze mną podzieliły . Z tym, że one już doszły do siebie, a mamusia z zapaleniem tchawicy i kratni siedzi na L4 w domu. A jak tam paluch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 kurrrcze ... Ciebie tez dopadło? L4? semoge pomarzyć ... z paluchem też do pracy chodziłam ...ale też cóż to za praca a z paluchem dzis mam trzeci dzień po terminie zdjęcia szwów ... w tej chwili dzwonie i umawiam dziś wizytę - paluch wyglada jak wyglada ... czerwony znaczy sie .... oj, dostanie mi sie od mojego Pana doktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jeszcze trzy tygodnie temu też bym se mogła pomarzyć... ale teraz mogę w spokoju się kurować a nie umilać życie wszystkim w firmie moim rewelacyjnym kaszelkiem (bo przecież wcale bym przy okazji wirusa nie oddała, nie?? ). To szoruj do tego Twojego medyka!! I niech Cię w końcu przestanie boleć!! Palec - nie medyk oczywiście A zdjęcia - rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 zdjęcia - jak zdjęcia - niestety nie ddadzą atmosfery to trza osobiście przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 zdjęcia - jak zdjęcia - niestety nie ddadzą atmosfery to trza osobiście przeżyć Now iem, wieeem... Może w kupie będzie łatwiej... Piczmany z moich okolic, Retro tyż podkarpacki jest... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Piczmany to są tak fajni młodzi ludzie - że na pewno nie czułabyś się z nimi jakoś obco w podróży ... a Retro by całą droge kawały opowiadał i spiewał ... zanim byście dojechali to już rozkręcilibysciesię na całego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Piczmany to są tak fajni młodzi ludzie - że na pewno nie czułabyś się z nimi jakoś obco w podróży ... a Retro by całą droge kawały opowiadał i spiewał ... zanim byście dojechali to już rozkręcilibysciesię na całego.... Jakby jechali zbyt długo, to mogliby się nawet przekręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Piczmany to są tak fajni młodzi ludzie - że na pewno nie czułabyś się z nimi jakoś obco w podróży ... a Retro by całą droge kawały opowiadał i spiewał ... zanim byście dojechali to już rozkręcilibysciesię na całego.... Jakby jechali zbyt długo, to mogliby się nawet przekręcić No toś nam pożyczyła... Mam nadzieję, że tak źle nie będzie jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Piczmany to są tak fajni młodzi ludzie - że na pewno nie czułabyś się z nimi jakoś obco w podróży ... a Retro by całą droge kawały opowiadał i spiewał ... zanim byście dojechali to już rozkręcilibysciesię na całego.... Jakby jechali zbyt długo, to mogliby się nawet przekręcić No toś nam pożyczyła... Mam nadzieję, że tak źle nie będzie jednak Broń Boże nie życzę takich efektów, jedynie ostrzegam przed tempem integracji podczas podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 zaznaczę, iż tempo integracji podczas poróży jest niczym w porównaniu z tempem integracji podczas imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.09.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Matko z córkom!! No to ja się poważnie zastanowię nad uczestnictwem w tym kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts