daggulka 24.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jestem .... se przyszłam podzieńdoberkować ... a co se bede żałować .... zatoki mi piernicznęły ... 2 tygodnie w doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A paluch jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 szwy zdjęte ... jeszcze sie leczy ... nie chce mi ozdrowieć nagle całkowicie cholera jedna kurrrde ... to już chyba starość ... jakieś dziwne bolące choroby się mnie czepiły .... jak nie palcuch to zatoki - jeszcze mi kuźwa brakuje trąd, wszy i ciężki łupież... sypie sie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ojj Daga!! Nie jęcz... starsi tu som . Nie wiesz, że twardym cza być - nie mientkim? PS. Na L4 pójdziesz czy nie obleci? Pytam bo ja właśnie 4 dzień siedzenia odwalam, zanosząc się spazmatycznym kaszelkiem tchawicowo-krtaniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 L4 nie obleci ... sama jestem w biurze ... stażystkę dostane dopiero za jakis czas a pracownice musiałam zwolnic bo przegięła pałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ojjj biedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 TY MI TU ZE STAROŚCIĄ NIE WYJEŻDŻAJ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 TY MI TU ZE STAROŚCIĄ NIE WYJEŻDŻAJ !!! jassssne ... wiesz jak sie czuje mając wysoką , piękną 16-letnią laskę za córę? buuuuuuuuuuuuuuuuuu............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Lepsze to, niż siedzenie w pieluchach.... moje mają razem 10 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 hm.... kiedyś urosną ... a wtedy powiesz to co ja wcześniej moje mają razem 24 lata kawał mi sie przypomniał: Budzi się facet-kac gigant,obok leży baba. -kto ty jesteś? nie pamiętasz,jestem Jola, poznaliśmy się wczoraj przy barze. -a ile masz lat? -no wiesz! kobiety się nie pyta o wiek, kobieta ma tyle na ile wygląda. -kłamiesz, ludzie tak długo nie żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 choć ..... sama nie wiem ..... jak mówię niekiedy małżowi, że mnie boli to się dziwi zawsze , ze jak może boleć coś czego się nie ma ..... A to paskudnik jeden a może on ma po prostu ....... rację ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 paskudnik i tyle Ty złota dziewczyna jesteś i serce masz złote kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jak ja się cieszę, ze byłam z Wami w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Anka ... ja to wyrzuty mam sumienia , ze tak mało czasu spędziłysmy razem ... no bo kurcze - sie integrowałam ze wszystkimi ..... jak powalona biegałam coby z każdym zagadać ... a potem to może juz lepiej dla Ciebie , ze się nie przysiadałam bo jak za dużo wypije to piernicze jak potrzaskana ale nic straconego ... na kuligu se odbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 właśnie właśnie nie czułam się zaniedbana Cieszka i Tinek się mną zajęli a i Ty kochana dolatywałaś co jakiś czas żeby mnie wyściskać, tak tak było. A obowiązki organizatora to sprawa nadrzędna więc nie ma o czym mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kulig bedzie Cieszka organizować i tym razem to ona bedzie latała jak powalona.... więc ja bede miała duuuuużo czasu .... ojjjjj - se odbije ... choć ...hm... autem trza bedzie do domu wrócić, wytrzeźwieć ...mam nadzieję, ze sSiwy alkomat weźmie jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.09.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ona bedzie latała jak powalona.... więc ja bede miała duuuuużo czasu .... ojjjjj - se odbije ... Obiecanki, cacanki, a głupiemu ……. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ona bedzie latała jak powalona.... więc ja bede miała duuuuużo czasu .... ojjjjj - se odbije ... Obiecanki, cacanki, a głupiemu ……. napraaaawdęęęę.... obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.09.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 chyba musimy zmienić nazwę wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts