daggulka 24.09.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 mam lepszy pomysł ....założymy nowy - swój własny .... wątek na którym bedziemy mogli pierniczyc głupoty o seksie , dzieńdoberkować sobie codziennie , pożalić się i ucieszyć z dupereli ..... wątek dla wszystkich którzy chcą z nami gadać i spędzić czas .... jakieś podpowiedzi odnośnie tytułu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Daga a gdzie tu było o seksie chyba przeoczyłam a to mój ulubiony temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 może DZIEŃDOBERKOWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Daga a gdzie tu było o seksie chyba przeoczyłam a to mój ulubiony temat kochana ... jeszcze nie było .... ale bedzie .... czymś musimy tych ludzi do siebie przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.09.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 WYŁĄCZNIE UROK OSOBISTY a gdzie się podziewa Leo?? może podbija Szwecję?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 DZIEŃDOBERKOWO ..... czyli pierniczenie o głupotach ..... może być? ciekawe kto do nas bedzie zaglądał a Leo ? chyba faktycznie wyjechhała do tej Szwecji.... wróci to napisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.09.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 wszystkie zbłąkane, porąbane i zajefajne duszyczki tak myślę ale jak przyplącze się kto inny to przecież nie wyrzucimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kochani ... zapraszamy z Anulą74 na pogaduchy w jednym wewontku .... niech bedzie wszystko w jednym miejscu a nie rozpieprzone po wszystkich działach http://forum.muratordom.pl/dziendoberkowo-czyli-pierniczenie-o-glupotach,t170186.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 03.01.2011 01:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Rozpirzyliście ten wątek dokładnie. Tak jak go założyłem tak teraz proponuję go zamknąć. Nic już się tu nie wydarzy. P.S. Na jesieni zrobiliśmy pergolę ze skrzyniami w których zasadziłem winorośl.Ogrodziłem część ogrodu lamelami.W styczniu instalujemy prysznic z kabiną, na wiosnę robię specjalistyczną wylewkę w garażu, kompostownik w ogrodzie.Wiatę na samochód i palisadę oddzielającą mnie od walniętego sąsiada. Jesienią zabudowa garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.01.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 W styczniu instalujemy prysznic z kabiną No i kto Ci plecy umyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 04.01.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Czytałeś wcześniej?Tak jak budowa zniszczyła małżeństwo, tak teraz nas łączy.Jest wiele celów, wiele do zrobienia i przerobienia.Mieszkam w domu, który sam budowałem. Nie mogłem podzielić tego domu przy rozwodzie, no bo jak?Na placu zostawiłem pot, krew i łzy. Kupa oszczędności.Dziecko latało po chudziaku i mówiło, że tu będzie pokoik dla niego. Miałbym to sprzedać okazyjnie na szybko komuś, bo mi się nie ułożyło?A może dlatego, że cały dom przepisałem na żonę to miałem gdzie wrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts