rutek99 11.05.2018 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Cerpol 5,3 za sztuke za to Leier 4,80. Dolozyc do pustakow z Kozlowic czy brac te tansze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 11.05.2018 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 (edytowane) Albo ja jestem z kosmosu albo nie którzy.....zapytałeś czy oprócz ceny jest towar?Tak żeby można było kupić?Ja jak już mam Leiera to sprzedaje w mojej okolicy ok 4,6 z transportem.A przewaznie nie sprzedaje bo nie ma co. Edytowane 11 Maja 2018 przez maciuspala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutek99 14.05.2018 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Albo ja jestem z kosmosu albo nie którzy.....zapytałeś czy oprócz ceny jest towar?Tak żeby można było kupić? Ja jak już mam Leiera to sprzedaje w mojej okolicy ok 4,6 z transportem.A przewaznie nie sprzedaje bo nie ma co. Stwierdzam ze jestes z kosmosu jesli o to Ci chodzi.Twoja odpowiedz nic nie wniosla do tematu Mam do wyboru dwa produkty ktore sa DOSTEPNE i pytanie brzmialo ktory wybrac. W gre wchodza jeszcze owczary cos kolo 4,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 14.05.2018 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 jeżeli wszystkie spełniają założenia projektu wytrzymałość biorę najtańszy choć powinno się patrzyć lokalnie ja brałem cerpol bo była fabryka niedaleko choć już nie właściciel z polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byom 16.05.2018 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Wymiary pustaków te same? Porothermy są np. większe od Leiera, więc i cena byłaby wyższa. Ale jakby sprawdzić koszt m2 ściany to można się zdziwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts