natka24 19.05.2018 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Kamila, tylko ja sama jestem i nie wiem czy udźwignę sama budowę. Trudne sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 19.05.2018 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Kamila, tylko ja sama jestem i nie wiem czy udźwignę sama budowę. Trudne sprawy. Sama na pewno nie udźwigniesz, no chyba że masz mnóstwo wolnego czasu (czytaj nie pracujesz, nie zajmujesz się niczym) i wchłoniesz wiedzy na temat budowania, codziennie dawka, czy to z forum, czy z literatur, czy z filmów YT. Wszystko by się dało zrobić gdyby nie to, że wszyscy dookoła chcą cię zrobić w bambuko, a to dodatkowo utrudnia budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natka24 19.05.2018 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Trochę techniczna jestem ale nie w tematach ogolnobudowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 19.05.2018 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Na budowie zawsze jest co zrobić, bez różnicy czy to mały domek czy duży. Zawsze coś jest, a to śmieci, a to łopatą trzeba ruszyć, a to palety przestawić, a to gruz zebrać czy kamienie, takie pierdółki ale zajmują czas i energię. Do tego dochodzą dostawy, coś przywiozą to trzeba odebrać ustawić, zabezpieczyć przed deszczem, złodziejami, pozapisywać, podliczyć no i szukać promocji na materiały, zbierać oferty, te wszystkie papirusy kontrolować. No i pilnować wykonawców, patrzeć na ręce, zdjęcia robić, dopytywać . Można rzec przygoda ... jeśli lubisz oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natka24 19.05.2018 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Dzis doszlam do wniosku ze jednak nie moje możliwości. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie w wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts