Piotrek P. 30.09.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Inwestorzy raczej nie są z tych którzy głowy w chmurach mają, ale może ktoś w tzw. między czasie sztukę latania posiada lub marzy żeby zobaczyć swój dom z lotu ptaka? Mam uprząż do paralotni, którą chętnie marzycielom ODDAM !!! Może to pomoże komuś zrealizować marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.09.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Nie chcesz już latać Moj brat jest zapalonym "glajcarzem", twierdzi, że to wspaniała zabawa. Wedlug mnie trochę niebezpieczna, ale pewnie on wie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek P. 30.09.2004 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ja nigdy nie latałem na paralotni, kiedyś skakałem ze spadochronem. Uprząż jest nowa i nie używana, która wpadła w moje ręce przez przypadek i dlatego chcę ją oddać. Wiem, jaką to może sprawić radość, zwłaszcza jak się nie przelewa. Nie potrafię niestety powiedzieć, jakiej marki jest sprzęt, a kolor jej jest zielony - jeeli ma to dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.11.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Uprząż jest nowa i nie używana, która wpadła w moje ręce przez przypadek i dlatego chcę ją oddać. Kurczę, trochę późno, ale... Masz ją jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 15.11.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Witaj,mój mąż przygotowuje się do latania i chętnie porozmawia jesli nadal aktualne, możesz podać jak można skontaktować się z Tobą ?Dzięki na poczatekJAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek P. 10.12.2004 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Niestety, propozycja nie aktualna. Zanlazł się chętny przed ukazaniem się Waszego odzewu. Nawet się odezwał że wystartował i wylądował, co mnie ucieszyło; zwłaszcza to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 05.11.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 A może ktoś tu jednak lata?? Ja leciałam na paralotni jedynie 6 razy i to niestety nie samodzielnie tylko jedynie jako ładunek Frajda jest wielka choć i strach początkowo wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 05.11.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Podobnie jak Piotrek P. kiedyś brykałem ze spadochronem i może dlatego uważam jest to bardziej bezpieczne niż glajd popularnie zwany w pewnych kręgach podpaską. Ze spadochronem masz większe szanse ... zazwyczaj skacze się z większej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Podobnie jak Piotrek P. kiedyś brykałem ze spadochronem i może dlatego uważam jest to bardziej bezpieczne niż glajd popularnie zwany w pewnych kręgach podpaską. Ze spadochronem masz większe szanse ... zazwyczaj skacze się z większej wysokości. No i ma sie druga szanse w postaci zapasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 05.11.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Zapas ma się w pierwszym i ile wiem również w drugim przypadku ale pozostaje wciąż ta magiczna odległość.Czyli stara prawda im wyżej tym może nie lepiej ale bezpieczniej.Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Zapas ma się w pierwszym i ile wiem również w drugim przypadku ale pozostaje wciąż ta magiczna odległość. Czyli stara prawda im wyżej tym może nie lepiej ale bezpieczniej. Hej Wyzej znaczy wiecej czasu w powietrzu, a co za tym idzie wiecej fun'u, a spadochron zaczyna otwierac sie i tak zawsze na tej samej wysokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 05.11.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Masz za****ie dużo racji Chyba, że los rzuca kośćmi i wtedy "zawsze" nie jest tak oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Masz za****ie dużo racji Chyba, że los rzuca kośćmi i wtedy "zawsze" nie jest tak oczywiste. Trzeba ZAWSZE WSZYSTKO robic"na czujnosci" jak to mowia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Corsair 22.11.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Kiedyś skakałem teraz latam. Zapas jest w obu wypadkach jest to sprzet z którego nie korzysta się " dobrowolnie" . Co do frajdy z wysokości... na paralotni dłużej można się nią cieszyć a wdrapać można się naprawdę wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 03.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 eh... ja sie przymierzam do zakupu od jakiegos czasu, ale jakos mi ciagle $$$ brakuje... choruje na nove DHV1-2 mamboo ale ceny zabijaja. moze w 2008 sie wyrobie... bo w przyszlym to chyba jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 08.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 glajty bardzo ładnie wyglądają z ziemi, ale ja wolę latać bez czaszy nad głową dopiero zaczęłam a przy budowie się ukróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 z góry też są niezłe widokihttp://www.karkonosz.org/galeria/glide/spotkanie.jpghttp://www.karkonosz.org/galeria/glide/szklarska.jpghttp://www.karkonosz.org/galeria/glide/szrenica.jpg i atrakcyjne startyhttp://www.karkonosz.org/galeria/glide/zima.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts