Devido 13.05.2018 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 (edytowane) Witam, mam takie zapytanie. Majster ktory montuje mi plyty GK na dachu skosnym przykreca plyty GK w profil UD przyscienny.(rozstaw profili cd co 40 cm )Chcialbym sie zapytac czy tak mozna skoro wiezba moze minimalnie pracowac, a plyty bede przymocowane sztywno do sciany, przez co moga pojawic sie pekniecia na łaczeniach ,a w dodatku na laczenia plyt GK wtapia mi siatke + gips, mimo ze kupilem flizeline i knaufa uniflott.Pozdrawiam Edytowane 13 Maja 2018 przez Devido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 13.05.2018 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Nie wolno. Ani płyt ani profili CD nie skręca się z profilami UD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts