odaro 13.05.2018 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Co teraz jest na topie do impregnacji drewna na więźbę dachową Chodzi o impregnację ręczną poprzez malowanie lub natryskową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 13.05.2018 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Top impregnatów drewna konstrukcyjnego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 14.05.2018 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Na topie tzn najczęściej polecane na forum lub przez fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniellos_ 14.05.2018 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Na forum domów szkieletowych można przeczytać, że najlepiej drewno suszone, strugane, z zaoblonymi krawędziami i wtedy się nie impregnuje.Jak jest tego dużo to popularny jest fobos lub zrobic samemu na bazie siarczanu miedzi. U mnie do zabezpieczenia konstrukcji garażu i tarasu szarpnąłem się i kupiłem altax penetrin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts