Mariusz7908 14.05.2018 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Przestrzegam wszystkich bo to kolejna wpadka po firmie pinokio firma aveko Z Rybnika oszukała swoich klientów . Nie ukrywam że jedną z osób poszkodowanych jestem ja . Na daną chwilę nie ma okien zapłaconych w zimowej promocji przedstawiciel nie przesłał do fabryki zamówienia i pieniędzy . Sprawa w toku czekamy na decyzję Oknoplastu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz7908 15.05.2018 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Jeżeli jest ktoś na forum z poszkodowanych proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Z. 22.05.2018 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Nie jest Pan osamotniony w tym problemie. Sprawa nie wywiązania się z umowy dotyczy większej grupy klientów. Zaliczki zostały pobrane dawno temu a okien nie ma do dziś. Z tego co udało mi się dowiedzieć od znajomych trwają negocjacje .... żeby rzekomo otrzymać okna klienci muszą dopłacić dość spora sumę. Może to lepsze niż nic. Oby je wogóle zobaczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts