birle26 14.05.2018 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Witam, w sierpniu przyszłego roku odbieram mieszkanie i planuję całą powierzchnie pokryć betonem dekoracyjnym w wykończeniu matowym i na wysoki połysk. Czy ktoś z Was miał już z tym do czynienia? Oglądałam wiele filmików na yt jak to zrobić i jaki jest efekt końcowy, bardzo mi na tym zależy i licze na jakieś cenne rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.05.2018 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Zaraz się dowiemy o jaką firmę chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 20.05.2018 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Na razie nie wiadomo czy chodzi o płyty czy może o strukturę, a z tego co wiem to wciąż niejedyne sposoby na upiększenie mieszkania w formie betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 20.05.2018 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Chyba się nie dowiemy, autor wątku milczy przyczajony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts