Krzykow88 14.05.2018 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Witam, Mam problem związany z kamienim gipsowych dekoracyjnym przy kładzeniu kamienia zostały szczeliny które bardzo widać czy jest jakiś sposób żeby się tego pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzykow88 14.05.2018 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Tutaj można zobaczyć zdjęcie https://zapodaj.net/dedc885beb2d2.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 14.05.2018 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 (edytowane) Teraz to już raczej ciężko coś z tym zrobić tak, żeby nie było widoczne (poziome się uda, gorzej z pionowymi). Można próbować akrylem lub gipsem, tyle że potem może być konieczne pomalowanie - ktoś się nie przyłożył do kładzenia (lub nie bardzo umiał). Edytowane 14 Maja 2018 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur442 14.05.2018 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 (edytowane) Wiesz co, spróbuj sobie ogarnąć te detale kamieniami naturalnymi. My zamówiliśmy wykonanie od [SPAMER] i naprawdę bardzo fajnie to wygląda. Koszta nie są duże, a oryginalnie jest na bank, więc z pewnością przypasuje Ci to do gustu. Jak będę w domu to postaram się podesłać Ci zdjęcie tego, jak to wygląda u mnie. Edytowane 14 Maja 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 14.05.2018 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 (edytowane) Wiesz co, spróbuj sobie ogarnąć te detale kamieniami naturalnymi. My zamówiliśmy wykonanie od http.... i naprawdę bardzo fajnie to wygląda. Koszta nie są duże, a oryginalnie jest na bank, więc z pewnością przypasuje Ci to do gustu. Jak będę w domu to postaram się podesłać Ci zdjęcie tego, jak to wygląda u mnie. Oczywiście - fugi w płytkach gipsowych "ogarnie" sobie kamieniem naturalnym. Mistrz naiwnej reklamy. Edytowane 14 Maja 2018 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts