Mariusz7908 15.05.2018 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Witam może ktoś coś doradzić gree kasai vivax instalator upiera się że vivax to nie chińczyk tylko chorwacka produkcja i bardzo dobra jakość . Chodzi o split do sypialni myślałem nad kanałówką żeby rozprowadzić na pokoje od dzieci strychem ale ceny kosmos chyba że ktoś coś poleci z kanałówek w dobrej cenie . Pokoje mam nie za duże sypialnia 15 m2 i dzieci 8 i 10 m2 Dzięki pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 16.05.2018 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Kanałówki zaczynają się od 4 tys z groszami za Rotenso. Jeżeli masz strych i możliwość wygodnego poprowadzenia kanałów, to ja bym na Twoim miejscu to wykorzystał. Każdy split do sypialni 15m2 będzie za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts