Kariooka 16.05.2018 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Czy ktoś z Was ma może imitację betonu na suficie? Może być w formie tynku lub farby. Chętnie poznałabym opinie i zobaczyła Wasze zdjęcia. Kilku sprzedawców powiedziało mi, że takie preparaty nadają się na ściany, a na sufit nie, a ja poszukuję czegoś, co mogłabym zastosować na suficie.Smutna to historia, bo miał być beton surowy, ale niestety nie wyszło i próbuję uratować sytuację...Wiem, że nie będzie wyglądać tak samo, ale już przyzwyczaiłam się do myśli, że sufit nie będzie biały.Jeśli ktoś ma taki sufit i jest zadowolony to proszę od razu o polecenie wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 21.06.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Szanowna Pani,Czy tynk został już nałożony na sufit i nie spełnia oczekiwań? Tynki dekoracyjne są z reguły dedykowane do nakładania na ściany. Można się również pokusić o ich aplikację na suficie, jeśli producent dopuszcza taką możliwość. Innym rozwiązaniem może być oczyszczenie podłoża, jego zagruntowanie, np. gruntem ACRYL-PUTZ® GU 40 oraz aplikacja tynku/gładzi szpachlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts