kasia64 15.05.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 To jak teraz atrament jest to pisz !!! Czekam na wieści i same dobre fluidy przesyłam aby to co złe na dobre się odwróciło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Takoż za Siarom Siażyńskim przysło mi naskrobać: I cóż to się stało, że się posrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.07.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 A stało się takoż. Okazało się, że podgrodzia sprzedać nie możemy bo na nim współwłasność jako ten mur murhrabiego Fredry stoi. Tedy nie pozostało nic innego jako o cenę zaputać. Cena wygórowana była jako mądrość tegoć najwyższego z Polan co to na dworze przebywa i dzieci uczyć każe. Matula i Otciec Agnieszki byli się wyłożyli. Takoć i nie po myśli na niedzieli dwie przed datum stawby rozpoczęcia zostalim bez grosza. Na lichwę się naraziwszy. Za to wartość zamku starego cały czas nam rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.07.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Trza było uczciwego wolnomularza przeprosiwszy odmówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 witaj kroyena a to się porobiło mam jednak nadzieję, że uda się tę sytuację jakoś rozwiązać? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 kroyena - a gdzie teraz można komentować "straszny dwór"?? czy tu można? czy dobrze zrozumiałam (bo to nigdy nie wiadomo ).....zamiast budowy nowego jest remont satergo dworu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Komentarium jest jedno.Plan jest taki by sięw miarę szybko uporać ze strasznym dworem i jak Bóg da powrócić do Kopciucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 trzymam w takim razie kciuki za remont pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 A dzieki ImćPani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 no to fajnie że pismo przyszło bez uwag - tylko uważaj co by za dużo powietrza nie zepsuć jak już te gazy będa odchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Dnia przeszłego byłem się nawdychał i tera cierpię pewne niedostatki. Chyba dzisiaj wezmę broń straszliwą przez chłopów na sztorc osadzaną i na zieloności zadość sobię uczynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Na ile- Cię ku naszemu nieszczęściu wypuścili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 18.07.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kronika Waszmości przednia niczym pucharek półtoraka w towarzystwie jakoweś gładkiej białogłowy... ale zerkając na karty Waszci kroniki mędrkuję iże Waśc nie zaznajomion z diabelską machiną zwaną camera obscura, co to ją w słonecznej Italii już wieki temu , a na kilka lat przed śmiercią ostatniego króla Jagiellończyka, wenecjanin Daniello Barbaro opisał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kiciuś czyżbyś się nudził. Redakcja już dostała trochę za głupotki w poprzednim numerze. Piszesz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A z pełną świadomością nie korzystamy z obskurnej pakamery. Jak to mawiają Anglijczykowie: Maj dom is maj kastelanium. A kasztelania nasza nie tylko w maju jak widać, o przepraszam czytać można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 No i ząb zupa zębowa. Kosynierom właśnie kapuśniak podali, ich zainteresowania zielonością wygasło dnia dzisiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.07.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Na dodatek pomór jaki na mnie przyszedł, będzie trzeba do doctorusa medicusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.08.2007 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 łomatko...czytam dziennik po 3 razy a i tak nie wiem czy wszystko zrozumiałam ale i tak lubię go czytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgdalena 05.11.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 łomatko...czytam dziennik po 3 razy a i tak nie wiem czy wszystko zrozumiałam ale i tak lubię go czytać pozdrawiam taa właśnie ja też lubię tu zaglądnąć i kto wie czy nie jest to lepszy sposób na odstresowanie niż wspomniany gdzie indziej polepszacz nastrojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 27.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Niesamowity dziennik!! Jedyny w swoim rodzaju, drugiego takiego nie spotkałam Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy Pozdrawiam i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts