Jerzysio 11.10.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 ...oj, nieładnie Cię załatwił poprzedni właściciel z tą "rurką". I co ? W trąbe gościa ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.10.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Dziesięć łokci jama owa miała, takoż miniemam, iż fundamentum kasztelu będzie o łokci sześć od rury owej odległe, takoż i szkoda owa niezbyt wielką sie wydaje. Gorze, że Kumowi Kmiecia blisko do kupy dzierżącej berło jest. Aleć panta rey, jako się zwie kupa flisaków w Grodzie Przemysława, a i od Rusa dodać można: pażywiom, uwidim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.10.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Takoż i podziękować mi wypada Pani Sławnej co to kole tego samego grodziszcza z pabiedy nad Mazowszanami (krnąbrnemi, jak jużem pisał) sławnego kasztel swój szteluje.A sława jej sięga, aż po kraje zamorskie, gdzie z lat moich mlodych Bolesław i Karol krokodyle na rzece gonili.A podziękowania składam, gdyż heraldowie moi wiadomości noszący wskazać mogą dorgę na skróty do Kasztelania pod zawłaszczonym herbem Kroje, a i do Komentarzy do dziennika kroyeny herbu Kroje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Szlachetny Rycerzu Zbyszko herbu Kroje , pod wielkim wrażeniem cnót Twoich wszelakich bedąc z lubością znajduję jeszcze jedną - zdolność i biegłość wielką w pięknej acz obecnie zarzuconej sztuce oratorskiej . Mniemam iż bedąc tak zacnym retorem jesteś jednakowoż Mistrzem w trudnej sztuce kaligrafiji. Aż żałość bierze iż za sprawą rewolucyji nie dane nam jest tego obaczyć , wszędy jeno każą walić w te diabelskie guziczki i odpowiedzi wypatrywać w szklanych puzderkach . Ufając iż nie uchybię Ci swoją zbytnią śmiałością pragnę byś przyjął tytuł Pierwszego Złotoustego Wielkiego Forum . Śląc pokłony dla Ciebie i Twojej Wybranki - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.10.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Jeno nie Złotousty, o litości. Przec wielkiej piękności, dzieło składam przed oczy Wasze, miejcie i wy litość nade mną.Jakoś tak uraz wielki do owego zawołania mam mementum moim wywołany. Walczyłem razu pewnego pod człekiem Złotoustym zwanym, usta miał złote jeno honorny nie był.To jużci wolę Krotochwilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.10.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Krojenowe skrybowanie trza smakować jak tęgi miód. Po normalnemu ..słowem jazda bez trzymanki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Bijąc sie w piersi za afront jakiegożem sie względem Ciebie dopuściła , przyjmij me szczere przeprosiny . Bądź pozdrowion Szlachetny Krotochwilu , skrybuj nam dalej na chwałę Swoją i ku naszej wielkiej uciesze . Ukłony - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 O rety ale dziennik! Cudo! Jedynie czego mi brakuje to Z D J Ę ĆMożna by jakieś poogladać?Ja po prostu wzrokowiec jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.10.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Dyć nie bezpokojcie się Pani, wszystko w swoim czasie. Przyjdzie i czas na freski, toż i przyjdzie mi pewnikiem memento mori przykrócić co by brać forumowa w gęstwie dróg Fenicjaninowego krewniaka się nie pogubiła.Co do gęby, a innych fresków przez nielicznych za nieobyczajne uważanych to można je znaleźć w lokalu sławiącym Cysartstwo Kitaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 28.10.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 dopiero dzisiaj zajrzałam w legendus Chyba już mi tak zostanie... z podziwu dla talentów Waszmości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 talenta to jak Bóg da dopiero okażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.11.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 ... a czy aby w "9", do słownego zgorszenia nie dochodzi ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Pewnie wiecię o Rycerski, iż "9" liczbą magii czarnej jest. Takoż i pewnikiem sprawka to jakiego Dołu Agenta, co to ich mianem od legionów rzymskich Mariuszem zwany, skryba co to woły pasał przez co Wolskim go wołali opisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.11.2004 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 jak doszłam do oczojebnych to mało nie spadłam z krzesła pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.11.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 talenta to jak Bóg da dopiero okażę. To Ty jeszcze możesz więcej ??? Co te Biskupice z ludzi porobiły? Dużo tam takich wesołych mutantów? Ale o dzienniku to Waszmość zapominasz nieco....... Czytelnicy w nerwach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Takoż i sprawy przyschłu nieco. Takoż i przez pisma grodowych z Grodu Przemysława co to pomocne są, jeno wtedy kiedy pomocni być nie mają. Takoż jak mawia moja Pani.Wszystko w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.11.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 ..zatem czas na leża zimowe nastał....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.11.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ano taki czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 23.11.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Raz jeszcze czołem Waszmości ! Witam Panie Kasztelanie, a zapytuję nie mieszkając: czemu na ten przykład w swoim logo nie umieścicie jakowegoś konterfektu, któren by - zawłaszczony czy nie - herb Waszmości KROJE przedstawiał, choćby w takiej formie: http://www.ui.jor.br/images/kroje.gif Co się przedstawia jako: http://www.ui.jor.br/images/kroje.gif Rozważże, Waszmość, oną propozycję, a to i na godności Waści przybędzie, chyba że się brzydzicie heraldicum jako i latinum. Pozdrowienia Waści ślę a zdrowia życzę - Jędrzej Pietrachowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts