aaddaam1 16.05.2018 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Dzień dobry, Bardzo proszę o fachową poradę odnośnie aranżacji poniższego salonu z kuchnią (22,61m2) oraz rozmieszczenia punktów świetlnych, mebli itp. Stan deweloperski widoczny poniżej. Wstępnie rozrysowałem aranżację mojego salonu i kuchni oraz rozmieszczenie punktów świetlnych i ich odległości. Z racji tego, iż jestem zupełnym laikiem w sprawie rozmieszczenia takich elementow, a takze pod wzgledem aranżacji mieszkania, proszę o poradę. Czy odległości pomiędzy punktami świetlnymi są ok ? Czy ilość ich jest wystarczająca ? Czy powinnam jeszcze gdzieś dodać/ odjąć/przenieść ? W projektowanym mieszkaniu, projektant zaplanował dwa grzejniki w kuchni pod oknem i salonie. Planuję jeden grzejnik w kuchni usunąć i zamiast niego dać jeden większy w salonie l=1120, h=600. (Obliczeniowo pokryje zapotrzebowanie ciepła tych dwóch pomieszczeń). Czy taki wybór będzie ok ? Czy jednak powinienem zostawić ten grzejnik w kuchni ? Jeśli chodzi o funkcjonalność kuchni i salonu, to czy Państwa zdaniem, powinnam coś zmienić, przenieść? Moze jakies inne pomysly? Scianka w innym miejscu, moze skrocenie scian w lazience, dorobienie osobnego wejscia itp.? Będę wdzięczny za każdą sugestię. Pozdrawiam. Stan deweloperski: grzejniki- ten z prawej w kuchni chce usunąć i zrobić jeden większy w salonie: Moja wstępna aranżacja i rozmieszczenie mebli, oswietlenia itp: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts