andzelikajulia 17.05.2018 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Dzień dobry! Jako zupełny laik w kwestii wszelkiej maści sprzętów AGD bardzo proszę o poradę dotyczącą zakupu pralko - suszarki. - cena +/- 2 000 zł - najważniejszy jest krótki program prania i suszenia (możliwie jak najszybszy, a nie tak żeby pranie z suszeniem trwało łącznie 6h) - energooszczędność Z góry dziękuję za porady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.05.2018 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Masz za duże wymagania.Lepszym rozwiązaniem jest zakup dwóch samodzielnych urządzeń.Sprawdź ile kg możesz prać a ile kg suszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod 18.05.2018 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Każdego kogo znam z takim urządzeniem ma negatywne wrażenia, wszyscy radzą osobne urządzenia.Do 2tyś to cieżko kupić suszarke a co dopiero 2 in 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Retriever 07.06.2018 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Użytkuję pralko-suszarkę od zaledwie 6 tygodni, jakies 7-10 prań tygodniowo (bez suszenia) - pierze normalnie. Ponieważ mamy ładną pogodę rzeczy suszylam tylko pare razy i nie widzę różnicy w porównaniu do mojej starej suszarki (Bosch), ale ja z suszenia korzystam naprawdę sporadycznie, więc moje wymagania są raczej minimalne. Na rozwiązanie dwa w jednym zdecydowaliśmy sie ze względu na brak miejsca. Wybraliśmy średni model z AEG bo ma najmniejszą glębokośc, tylko 56 cm i pasowała nam do niszy w łazience. Jeśli chodzi o czas prania i suszenia to mamy program " 1" - 1 kg prania wyprane i wysuszone w 1 godzine, to rozwiazanie w sytuacjach kryzysowych bo 1 kg to na rzeczy raczej niewiele.Co do kwoty to będzie ciężko znaleźć coś do 2tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts