aitec 17.05.2018 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Witam wszystkichMam problem zima ciekła mi woda przez drzwi wejściowe. Zasłoniłem to płachtą i było OK. Teraz zerwałem płytki i polożyłem papę i dzis po tych deszczach znów woda spływa po drzwiach wejsciowych. Czym szybko zrobic hydroizolacje ?? i dlaczeo po polożeniu papy dalej leci , dodam ze papy nie kladlem w miejscach gdzie przyją profile okapowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aitec 18.05.2018 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Jeszcze jedno mój balkon fachowcy zrobili bez spadku. mam gołą płytę balkonową. Papa była rozwiązaniem tymczasowym. Nie mam miejsca na zrobienie spadku ponieważ blokuje mnie stolarka okienna. Pomóżcie jak mam zaizolować balkon żeby było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts