Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oknoplast Rybnik oszukani klienci .

Recommended Posts

Cóż, brzmi jak widać. Zostawiam to tyko jako informacja, że w Rybniku jest nowy podmiot.

Chociaż przyznam, że można to było napisać uczciwie i wprost. Też bym zostawił taką informację, dał lajka i życzył powodzenia.

czy forum służy tylko do umieszczania żali i złych opinii? A jeżeli ktoś cos napisze dobrego to musi być podejrzany o promocję?? Nie pisałem nigdy opinii na forum muratora chociaż nie ukrywam, że czasami je czytam. Dobre forum i daje dużo informacji. Były przedstawiciel Oknoplastu jak widać zle skończył. Nie wiem jak Oknoplast rozwiązał ten problem więc trudno mi się wypowiedzieć. Biorąc jednak pod uwagę zalety okien tej firmy zdecydowałem się na zakup i to w rekomendowanym przez nich biurze w Rybniku ponieważ jestem z Rybnika. Jestem zadowolony i tyle. Jeżeli ktoś uważa ,że to forma reklamy?! Niech uważa !

czy forum służy tylko do umieszczania żali i złych opinii? A jeżeli ktoś cos napisze dobrego to musi być podejrzany o promocję??...

Tak, bo w 99,9% reklama w pierwszym poście oznacza wyłącznie promocję a nie udział w forum. Zwłaszcza post napisany wg wzoru z "Poradnika początkującego spamera".

We wspomnianych przeze mnie 99,9% takie posty usuwamy. Twój został - napisałem wcześniej dlaczego.

Dobre opinie nie są zabronione, tyle że by były skuteczne muszą być napisane wiarygodnie.

Wiesz, ja też jak kiedyś poprosiłem wdzięczną za pomoc (w temacie spoza umowy) klientkę o dobre słowo w opiniach google, to też mi napisała takie laurki w różnych miejscach. I też dostało mi się, za mało wiarygodne pochwały... ;)

"Poradnik początkującego spamera" szczerze mówiąc nie czytałem ale dziękuję za propozycje tej lektury. To forum jak widać nie odbiega od innych. 80% żali i hejt w momencie jak ktoś cos dobrego napisze. Nie dziwi mnie to bo w mojej branży w której pracuje jest podobnie. Jeżeli jesteś moderatorem tego forum to faktycznie usuń moje wpisy, a zostaw te które według Ciebie są pisane przez klientów ,a nie konkurencję czy osoby związane z omawianym podmiotem. Z takim podejściem nikt faktycznie na forach nic dobrego pisał nie będzie, a fora będą służyły tylko do wywalania frustracji uzasadnionych lub nie lub do działań firm konkurencyjnych. Nie obrażę się jak wpis zostanie usunięty bo w końcu mam co chciałem, jestem zadowolony i wcale nie zależy mi na reklamowaniu kogokolwiek. Pozdrawiam

Na tym forum praktycznie nie ma opłaconego szeptanego marketingu. W tym temacie jest specyficznie, bo faktycznie są żale oszukanych klientów. Brzmią wiarygodnie.

Przyjęliśmy do wiadomości że w Rybniku jest nowy przedstawiciel. Trzymam kciuki za powodzenie i dobrą markę w biznesie. Dla branży każdy głośny upadek jest złem - podważa ogólne zaufanie do wszystkich..

A co do Twoich okien: wrzuć foty, to zawsze uwiarygadnia.

Ps. Nie zgadzam się z Tobą w ocenie tego forum. Widać, że go nie czytałeś wcześniej :(