SebatianWoj 19.05.2018 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Witam, Jestem nowy na forum i chciałbym trochę bliżej poznać pracę przy instalacjach grzewczych m.in instalacje ogrzewania podłogowego, ścienne, hybrydowe itd. Czy znacie może firmy, które prowadzą takie szkolenia i skupiaja się na stronie technicznej? Zależy mi na zwiększeniu głównie umiejętności twardych, ponieważ planuję związać z nimi swoją przyszłość zawodową. Wiadomo, że praca w zawodzie jest najlepsza na ten moment, aczkolwiek ciężko jest mi znaleźć etat w firmie się tym zajmującej w okolicy, która robi to na poziomie więc wolę zadbać teraz o doszkolenie (chciałbym zaznaczyć, że jestem dopiero po studiach więc powoli zaczynam). Z góry dziękuję za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 19.05.2018 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 Osobiście nie znam żadnej takiej firmy, ale wiesz co, może wujek google coś podpowie? Zacząłbym od wyszukiwarki internetowej.Może uważasz, że znajdzie się forumowicz z większym od Ciebie na FM stażem i będzie sypał propozycjami (reklamami)? Jest jeszcze jedna ewentualność, ale chyba sam będziesz wiedział jaka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebatianWoj 20.05.2018 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 W tym przypadku nie chodzi o żadną reklamę itd. szukałem w wyszukiwarce google, ale również nie mogłem nic znaleźć w tym zakresie i myślałem, że tutaj może łatwiej będzie dowiedzieć się od fachowców z doświadczeniem w branży, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts