Jinikao 20.05.2018 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Nie znalazłem niczego o tych drzwiach na forum. Cenowo w porównaniu do CAL-a czy DOORS-ów wychodzą bardzo przystępnie. szerokość 102mmNie wiem czy problemem nie będize to że mam drzwi od południowo zachodniej strony, bez daszku. Czy ktoś zna tą firmę? podobno robią drzwi dla sieci i dla niektórych salonów. Cena niższa ponieważ robią taśmowo, żadnych udziwień pod klientahttp://mf-drzwi.pl/drzwi-zewnetrzne/tarragona/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.05.2018 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Robienie taśmowe to nie tylko szybkość ale i okrojenie drzwi z czego tylko sie da..e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.05.2018 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Drzwi nie znam, ale patrząc po tym linku co zamieściłeś mam podobne odczucia co Fin. Cena CALa czy Doorsów nie bierze się znikąd. Wyższa cena = wyższa jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts