stanley274 20.05.2018 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Witam. Mam problem jak w temacie. Po zimie przy otwieraniu strzelilo coś w klamce. Teraz do połowy klamka normalnie się otwiera a dalej kręcąc coś przeskakuje w zawiasach i klamke moge milion razy kręcić w miejscu. Dodam że okna nie mogę w ogóle otworzyć i według mnie ewidentnie trzyma dolny zawias. Próbowałem bić w okno ale nic nie daje. Wykrecilem klamke ale nic tam szczególnego nie widzę. Pytanie - puścić tam wd40 czy nie ma sensu? Co w takich przypadkach robia specjalisci? Nie mam dostepu od strony zewnetrznej. Chcialbym sie z tym sam uporac bez bardzo drogiego serwisu liczonego w euro. I prosze powstrzymac sie od zlosliwych komentarzy w stylu:trzeba bylo smarowac. Czekam na odpowiedzi i od razu dziękuję za nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.05.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Specjaliści biorą kasę za usługę. Amatorzy szarpią się z oknem, próbują podważać itp. Jak nie idzie to wyjmują trzpień górnego zawiasu i dalej się szarpią trzymając opadające skrzydło. Potem wyjmują szybę i już są prawie w domu. Ps. Kup wcześniej nową zasuwnicę.pien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley274 20.05.2018 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 "Wyjmują szybę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.05.2018 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 Tak. Tak dostają się do okna od zewnątrz a i skrzydło jest wtedy giętkie. Tak robią amatorzy. Jak robrobiąi pro to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts