aaisaa 28.07.2018 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 Ja tez już mogę pokazać próbkę antracytowej. Z daleka dużo jaśniejsza, wpadająca w szary, z bliska idealnie w kolorze okien. Praktycznie brak odpadów. Twarda. Idealnie prosta nie jest. Nie wiem czy jest równo położona, mi się wydaje, że tak, część mówi, że nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtokar85 14.08.2018 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Można prosić o zdjęcia na email [email protected]. dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRR. 16.09.2018 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Gdyby ktoś był zainteresowany to tak prezentuje się Braas Turmalin kolor antracyt. Z jakości dachówki jestem bardzo zadowolony, jest równa, nie ma efektu krzywizn i pofalowania jak chociażby w przypadku Roben Bergamo, którą miałem okazję oglądać na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 15.02.2019 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Witam, chciałbym poznać waszeopinie na temat odcieni dachówki Braas Turmalin. Czy kolory glazurowane czyli szary glazurowany i czarny glazurowany świecą się czy jednak tylko szar kryształ się świeci. Oglądałem różne zdjęcia na niemieckojęzycznej stronie producenta i tam wynika że te glazury to bardziej matowe są. Proszę mnie oświecić bo wysawało mi się, że z serii Turmalin to angoby są matowe, glazury się błyszczą a szary kryształ bardzo się błyszczy. Liczę na Waszą pomoc bo jestem w kropce a zdjęcia z internetu nie oddają wszystkiego. Najbardziej interesuje mnie czy te dwa kolory z glazurą są matowe czy błyszczące jednak. Edytowane 15 Lutego 2019 przez boconek03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwwel 26.06.2020 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2020 Prośba gorąca jakiej firmy są te okna - Fakro?, jaki RAL9005 czy 7016 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRR. 29.06.2020 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Prośba gorąca jakiej firmy są te okna - Fakro?, jaki RAL9005 czy 7016 ? Jeśli to pytanie do mnie, to jest to standardowy kolor RAL 7022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomtom86 24.08.2021 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Ja mam zamówioną dachówke MH Carbon , czekam na więźbe i ma przyjechać na budowe 3500 szt, byłem zdecydowany na czarny łupek ale jak miałem zamawiać pokazali mi Carbon i się zdecydowałem Witam, czy carbon to ta dachówka w środku z załączonego zdjęcia, po prawej to czarny łupek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts