marmat1 20.05.2018 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Mam pytanie odnośnie modyfikacji bramy przesuwnej. Bramę mam wyspawana na profilu 6 m ceowniku bo bramy przesuwnej o rozmiarze 50x50x3. Do tego przyspawany jest profil na całej bramie o rozmiarze 50x30x2 ( jak rysunek pokazuje w kolorze czarnym). Pierwotna wysokość bramy to 1 m. Kolorem zielonym jest zaznaczony ceownik szerokości 4cm w której będzie zamontowana rolka trzymająca pion bramy. Wprowadziłem modyfikacje które podnoszą wysokość bramy o 40 cm (jak pokazuje na rysunku kolor niebieski) które wyspawałem z profili 50x30x3. Dodam iż do tej bramy chce jeszcze dać poziome deski tarasowe będzie ich ok 8 szt na cześć. Zakupiłem wózki do bramy wahliwe z 5 rolkami. Ale do czego zmierzam czy te modyfikację nie spowodują że bramy się wygnie i nie będzie chciała się otwierać. Chyba że popełniłem gdzieś błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts