giegies 20.05.2018 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Witam forumowiczów.Jestem na razie co prawda na etapie kupna działki, ale jeżeli uda mi się kupić tą którą chcę sprawa będzie się miała następująco:Dach dwuspadowy wschód - zachód nachylenie 37st. - tu bym chciał zainstalować ok 4 - 6 kW W odległości ok 20 - 25m od domu garaż z dachem dwuspadowym na południe, nachylenie ok. 15 - 20st. - Tu ok 2 - 3 kW Jak widzicie taką instalację, czy ktoś robił dwie instalacje na jednej działce? Planuję wszystko w domu na prąd - pompa ciepła do c.o. i cwu, wentylacja mechaniczna, kuchenka, oczyszczalnia biologiczna itp.Jakie wyjdzie zapotrzebowanie na moc to się jeszcze okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 02.06.2018 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Witam forumowiczów. Jak widzicie taką instalację, czy ktoś robił dwie instalacje na jednej działce? są tacy co maja 3 i więcej http://pvmonitor.pl/user.php?idinst=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts