asiajod 30.09.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Z czego wykonać schody zewnętrzne, duże i "na trzy strony świata"( wysokość -3 stopnie,szerokość-od 3 do 5 m),żeby nie były śliskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 może obłożyć schody betonowe nieśliskimi płytkami klinkierowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 01.10.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 też przed wejściem schody na trzy strony świata , a czy jakieś inne propozycję prócz nieśliskich płytek klinkierowych, pytam tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 kamień z Pińczowa jako okładzina - są różne rodzaje, cegła klinkierowa brukowa sama lub w połączeniu z kamieniem, np.granitową kostką, klinkier brukowy zwykły ze wstawkami z klinkieru brukowego glazurowanego - piękne, ale baaardzo drogie,różne rodzaje piaskowca, drewno egzotyczne, np, bangkirai - ok.250zł/m2 z projektem i wykonaniem(ta cena dotyczy tarasu, nie wiem, jak to jest przy schodach), a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 moje schydy mają zaokrąglone rogi. jak takie schody wykończyć. Chodzi mi głównie o podstopnie.Co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 mam taki piękny album, który dostałam w prezencie od firmy CRH - klinkier, gdzie pokazane są różne aranżacje schodów, tarasów itp. z wykorzystaniem klinkieru, granitu z klinkierem itp.Widziałam też ładne okrągłe schody wyłożone łupanym kamieniem.Nie wiem, ale może na stronie CRH są takie przykłady aranżacji.A może poprosić mailem o wysłanie katalogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts