kws80 23.05.2018 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Mam zamiar połączyć wszystkie rynny ze sobą i wodę puścić do nieużywanej studni. Nie chce żeby woda mi się po działce rozlewała. Studnia jest głęboka pomieści każda ilość wody.Mam pytanie jakie rury użyć? Czy może to być rura drenażowa (bez dziurek) czy lepiej rura PCV? Zrobiłem wykop na głębokości 40-60 cm czy to wystarczy? Mam zamiar wrzucić rurę do dziury, zrobić spadek, podłączyć rynny i zasypać ziemią. Wykop idzie 1m od domu. Czy to będzie działać? W przyszłości będzie szła opaska nad ta rurą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiterBo 09.07.2018 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 spokojnie będzie działać.. zrób sobie pod rynnami kosze zrzutowe, tz osadniki rynnowe Moim moim zdaniem lepiej rurę PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts