skolim 24.05.2018 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Hej! Jestem na etapie zamawiania materiałów na elewację. Wybrałem styropian Termo Organika Galaxy (grafitowy 0,033, gr 18 cm). Budynek z betonu komórkowego.Pozostało mi zamówić klej. Wykonawca poleca użyć Termo Organiki Są następujące kleje:TO-KSTO-KUTO-KUB Czym dokładnie się różnią (poza ceną)Propozycja była taka, żeby do klejenia styropianu do ścian użyć TO-KS (najtańszy), a do zaciągnięcia siatki TO-KUB wykonawca polecał jako naprawdę mocny i dobre podłoże pod tynki (silokonowe). Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.05.2018 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Ks do styropianu białegoKu do styro grafitowego (klejenie). I do wykonania warstwy zbrojącej na. Eps białym i grafitowymKub jw tylko że biały klej a po co pytasz co sadzimy jak i tak kupisz to co poleca wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts