Forest91 26.05.2018 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Dzień dobry! Jest to mój pierwszy temat wiec witam Was wszystkich Liczę na Wasze porady.. Moja sytuacja wygląda następująco. Przekształcam strych na cześć mieszkalną. Dach jest nowy i podniesiony ze skosami. Projekt i resztę mam. Na dachu jest blachodachówka z membraną strotex 1300. Kupiłem juz wełnę Isover Supermana 15cm między krokiew która też ma 15cm. Wełnę miałem rozłożoną na podłodze przez zimę lecz teraz przeszkadza i musze ją dać juz na dach. Pytanie jest takie. Jakich wieszakow do profili użyć? Dodam że będę w czasie późniejszym robił wylewki, hydraulike itd. Dając wieszaki grzybkowe - będą wystawać i ktoś rozwali głowę. Czy zwykłe ES będą wystarczające? Jest z tym trochę zabawy lecz damy rade. Kolejny temat. Czy między warstwami wełny musze zrobić szczelinę wentylacyjną? Na to później też dam izolacje a później płyty K.G. Dziękuję za poradę Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts