Bezdomny 02.08.2002 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 Chcę w tym roku zrobić jeszcze stan zerowy, a w przyszłym stan surowy (mam nadzieję zamknięty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tata110 05.08.2002 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Nie ryzykuj z firmą EURO-DOM Tadeusza Ślarzyńskiego bo nigdy w tym domu nie zamieszkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 05.08.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 On 2002-08-05 15:37, Tata110 wrote: Nie ryzykuj z firmą EURO-DOM Tadeusza Ślarzyńskiego bo nigdy w tym domu nie zamieszkasz. Witaj Tata110, Widze ze juz drugi raz ostrzegasz przed ta firma, miales przykre doswiadczenie? Lub slyszales cos zlego. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 05.08.2002 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2002 Wolałbym usłyszeć z czyich usług warto kożystać Ale dziękuję za ostrzeżenie, chociaż w Cz-wie o tym człowieku nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 08.08.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2002 Mam namiar na przyzwoitą brygadę (tarnowskie Góry), ale dopiero od października (najpierw muszą skończyć mój dom!).Mogę podać namiary na PRIVA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 23.08.2002 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 Proszę Tomku o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal23 13.11.2002 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Witam!Nie wiem czy wiele pomogę, ale mam namiary na świetnego hydraulika z Częstochowy. Z wszystkich fachowców, których spotkałem jest najlepszy. Mam też kontakty do innych, którzy korzystali z jego umiejętności (gdybyś chciał Go sprawdzić).Jedyny problem to to, że trzeba Go dużo wcześniej zamówić ponieważ jest bardzo zajęty. A dodatkowy duży plus - nie jest wcale drogi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 24.11.2002 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2002 Hydraulik potrzebny będzie pewnie za rok, ale już dziś chętnie przyjmę namiar na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal23 01.12.2002 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2002 Przeslij swojego e-maila na [email protected], to przesle Ci namiary na hydraulika. Powodzenia i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal23 01.12.2002 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2002 Przeslij swojego e-maila na [email protected], to przesle Ci namiary na hydraulika. Powodzenia i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remwir 05.12.2002 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Proszę o kontakt : [email protected]Firma budowlana "WIR" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Dudek 14.12.2002 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2002 Proszę o informację i kontakt na adres [email protected] Wykonujemy prace od stanu surowego pod klucz. Pozdrawiam Polecamy współpracującą z nami ekipę budowlaną (budowlanka ciężka do stanu surowego) Górale bardzo solidni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profit 18.12.2002 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 JEŚLI NIE MUSISZ TO SIĘ NIE ŚPIESZ Z TĄ BUDOWĄ W TYM ROKU. CO NAGLE TO PO DIABLE. KAŻDY WYKONAWCA WYKORZYSTA TWÓJ POŚPIECH, KTÓRY JEST WSKAZANY TYLKO PRZY ŁAPANIU PCHEŁ.JESTEM INŻYNIEREM I MAM DUŻE ROZEZNANIE JEŻELI CHODZI O RYNEK BUDOWLANY W CZĘSTOCHOWIE I OKOLICY. JEŚLI TO CIĘ ZAINTERESUJE TO SIĘ ODEZWIJ [email protected] - COŚ PORADZIMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 12.01.2003 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2003 Niestety nie udało mi się zacząć w 2002 (problemy natury dokumentacyjnej i chory architekt, chcę to zacząć w 2003 w marcu. I temat mógłbym zamknąć gdyby pewna ekipa nie wystawiła mnie do wiatru. Nieco zmartwiony lecz nie zdesperowany czekam na kolejne oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2003 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Jeżeli jeszcze aktualne to odpowiedz na mój adres email. Zapewniam również dozór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts