fastplayer 27.05.2018 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Witam. Jestem w trakcie budowy domu- etap kanalizacji. Szukam rur kanalizacyjnych 160 i wszedzie dostepne sa grubości od 3mm do 4 natomiast w projekcie człowieka który rysował mi instalację poniosło i mam mieć rurę 5mm . Proszę mi powiedzieć czy jak założę np rurę 3 mm to będą z tego tytułu jakieś problemy? Ktoś tą instalację odbiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 27.05.2018 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Jeśli nie jest to kanalizacja ciśnieniowa (a tak raczej wynika ze średnicy), to możesz dać dowolną grubość - nikt tego nie odbiera przy budynku jednorodzinnym. Do przemyślenia ewentualnie odcinki pod ew przejazdami itp bardziej obciążanymi obszarami (jeśli występują). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fastplayer 27.05.2018 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 (edytowane) Będę miał instalację wyprowadzoną na zewnątrz a później w rurze osłonowej 200mm przecisk pod jezdnią ale 3,2 mm powinno wystarczyc. Edytowane 27 Maja 2018 przez fastplayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts