Pan_K 28.05.2018 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Witam forumowicze, szukam jak najlepszego i zarazem najmniej inwazyjnego sposobu na wypełnienie ubytku w ramie okna, ubytek jest na ok. 0.3 cm głęboki, zdjęcia wrzucam poniżej : Nie wiem kompletnie jak to ugryźć, próbowałem zetrzeć to papierem ściernym P240, ale jak widać na drugim załączonym zdjęciu za wiele to nie dało, a ubytek na ramie strasznie jest widoczny. Najlepiej jeśli udałoby się bez malowania całej ramy okna, bardzo was proszę o pomoc, bo sam jestem kompletnie bezradny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 28.05.2018 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 zdarza się i spokojnie można naprawićKupić specjalną szpachlę do PCVDokładnie oczyścić to miejsce by nie było ani śladu przebarwień nawet sporo powiększając ten otwórWypełnić szpachląwyrównać papierem ściernym na klocku by uzyskać równą powierzchnięCosmofen 5 - wstępnie wypolerowaćCosmofen 20 - ostatecznie wypolerowaćjak zrobisz to dokładnie nikt nie zauważy miejsca z uszkodzeniemBędzie wyglądać jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts