Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dajcie chociaż jeden powód ...

niciacia

Recommended Posts

... ażeby go nie zabić. I myślę tutaj o płytkarzu.

Facetr kładzie u mnie płytki szósty tydzień i nie myślcie sobie, że tych płytek jest 350 m2, ot dwie łazienki, jedna większa druga mała i trochę podłóg.

Kładzie pięknie, ale tempo prac ma niesamowite, a najlepsze jest to, kiedy zachwyci się swoją robotą to dwa dni świętuje (czytaj chleje)

Powiedzcie mi, dlaczego powinien jeszcze żyć ??? bo go zabiję i pójdę do więzienia.

Sądzę,że nie warto ubijać tak wrażliwych istot.On mi wygląda na artystę.

Tym bardziej szkoda pozbawiać ludzkość tej jej części-tak wiele wnoszącej do naszego trywialnego życia.

A poza tym co nagle to po diable i co się odwlecze,to nie uciecze.

opal

Nie zabijaj. Ja wytrzymałam i nie zamordowałam (ale zrymowałam). Mój fachurka kładł płytki ładnie, ale baaaardzo długo. Kładł jeden dzień, a następny, dwa lub trzy dni wolne. Powodów było bardzo dużo: kilka razy nawalał samochód, kilka razy (naprawdę!) umierała mu babcia,nawalał mu sprzęt, chorował. Generalnie był biednym człowiekiem. Tyle nieszczęść w tak krótkim czasie

W temacie zysku z pracy jako ciekawostkę wam powiem, że w ciągu 2 dni przepił w sklepie, a nie w żadnej knajpie z 300 % zyskiem kasującej 300 złotych, a na weekend prosił, żeby perę złotych dać dla żony i dzieci. Wiecie ile łaskawca dał rodzinie na tydzień życia ????

100 (słownie: sto) złotych

Jak bym był jego żoną to już bym nia nie był

... ażeby go nie zabić. I myślę tutaj o płytkarzu.

Facetr kładzie u mnie płytki szósty tydzień i nie myślcie sobie, że tych płytek jest 350 m2, ot dwie łazienki, jedna większa druga mała i trochę podłóg.

Kładzie pięknie, ale tempo prac ma niesamowite, a najlepsze jest to, kiedy zachwyci się swoją robotą to dwa dni świętuje (czytaj chleje)

Powiedzcie mi, dlaczego powinien jeszcze żyć ??? bo go zabiję i pójdę do więzienia.

Witam. Myślę, że Twój płytkarz jest nieoceniony - dba o Twoje zdrowie :D ponieważ utrudnia Ci skorzystanie z łazienki a najnowsze doniesienia ze świata nauki informują, że nie należy się myć zbyt często bo to skraca życie :D Jest powód prawda ? :wink: