Slawko123 29.05.2018 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 mam problem natury "czy się sprawdzi?" Mam pomiędzy kotłownia a garażem zrobione wylewki na tym samym poziomie(proszę nie pytać dlaczego tak a nie inaczej, po prostu podczas wylewek zamotałem się i tak zostało zrobione ) z tym, ze w kotłowni jest gres na podłodze, a w garażu będzie malowane. W związku z tym w przejściu robi mi się uskok grubości płytki z klejem, czyli jakieś 10mm. Wiem, ze najlepsza byłaby listwa najazdowa np. taka . niestety ale mam problem z kupieniem takiej a jak jest to chcą jak za zboże. Czy robiąc to w ten sposób zda to egzamin? gres na pełnym kleju CM16. miejsce to dokładnie w przejściu pod drzwiami. Ruch jaki będzie po tym się odbywał, to kilka razy w roku paleciak z pelletem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 04.06.2018 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Dzięki za wszystkie pomocne podpowiedzi. Temat już nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 04.06.2018 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 A może zdradzisz potomnym, jak rozwiązałeś ten problem?Czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 04.06.2018 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 wiesz, nie wiem czy mogę, na dobra sprawę na każde moje pytanie(założony temat) nikt się nie wypowiada. Tak jak opisałem i narysowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 04.06.2018 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Nie sposób odpowiadać na wszystkie pytania. Poza tym ja np. jak nie mam nic mądrego do powiedzenia, to się nie wypowiadam, może inni robią podobnie? Chill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts