Mateusz.C 31.05.2018 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 witam w projekcie mam taką belkę jak umiejscowić te dolne pręty ?? fi22 tzn dolne 4 rozumie mam powiazane na strzemionach a te kolejne 4 ktore sa nad nimi ?? je poprostu klade na te dolne i dowiazuje ?? czy moze dorabia sie jakies strzemionka i wiaże parę cm nad tymi dolnymi ?? jak to powinno byc fachowo wykonane ?? na rysunku dokladnie jest narysowane jak w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 31.05.2018 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 kładziesz na dolne odcinki z fi22 i na nie 4 sztuki dodatkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz.C 31.05.2018 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 kładziesz na dolne odcinki z fi22 i na nie 4 sztuki dodatkowe czyli ma lezec jeden na drugim ?? dla mnie troche bez sensu bo przy ugieciu drut jeden po drugim sie bedzie slizgal ?? nie lepsza byla by przerrwa miedzy nimi np po 3cm na wysokosci ?? tak jak jest w projekcie ze jeden jest nad drugim ??i wszystko wtedy ladnie obtulone było betonem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 31.05.2018 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 mózg interpretuje sam więc nie wiem jak ci to napisać. może zamiast "odcinki" "przekładki" to zinterpretujesz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz.C 31.05.2018 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 sorry nie zastanowiłem sie nad tym co przeczytałem ma to wygladac rozumie tak ?? czyli jak domniemałem a czy zamiast tych przekladek z fi22 np co 1m nie lepiej było by dorobic mniejsze strzemiona np co metr i do nich dokrecic te prety, zeby jak najmniej "poprzecinać" belke ?? cy za bardzo zdziwiam ?? mysle ze wiesz o czym pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 31.05.2018 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 możesz podwiesić na dodatkowych strzemionach . Odległość pomiędzy warstwami 11 mm .Asekuracyjnie można dać 16mm do 20mm wtedy beton ładnie zapłynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts