Steve74 01.10.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Powolutku przerabiam stary domek - jestem na etapie piwnicy, a dokładniej kotłowni. Ściana fundamentowa ma grubość ~50cm i wykonana jest z kamieni połączonych zaprawą. W kotłowni powinien być nawiew powietrza tzw. zetka. I pytanie. Czy robić zetkę przez ścianę?? Czy może poprowadzić ją pod funamentem (tyle tylko, że nie miałaby kształtu Z, a raczej J). Trochę nie uśmiecha mi się kucie otworu fi 150 w ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.10.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Rzaczej w scianie. Takie wykucie dziury to zaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 steve poszukaj w ogłoszeniach w twojej okolicy na pewno się ktoś znajdzie. Po co kuć jak można przewiercić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 15.10.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 czy kombinowaną?ja takze będę wkładal zetkę - ale chcę zrobić ją z ...rynny spustowej...---a ty swoją kupujesz czy dasz do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.10.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 ... rury spustowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts