Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak uszczelnić schody tarasowe betonowe? Cieknie woda do piwnicy

waka

Recommended Posts

Cześć.

Jestem na etapie tynkowania domu wewnątrz i mam mały problem.

Przed tynkowaniem muszę uszczelnić schody tarasowe betonowe, a właściwie ich połączenie z murkiem z maksa na którym będą barierki. Pod schodami jest piwnica do której przedostaje się wilgoć z tych schodów.

W jaki sposób można wykonać taką izolację?

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Moge prosić o zdjęcia ? W naszej technologii CANADA WATERPROOF SYSTEM mógłby zrobić to pan samodzielnie . Guma w płynie CWS R a a jeżeli bez ekspozycji na UV to guma CWS F , geowłóknina pędzel , bezdeszczowa pogoda i praktycznie każda osoba zacięciu majsterkowicza jest w stanie zabezpieczyć . Więcej o naszej technologii na naszych stronach cws.expert .

Pytanie czy będzie Pan obkładał jakimś materiałem te schody ? Czym zamaskuje pan gumę bo jest ona skuteczna w walce z wodą , ale czarny kolor nie jest estetycznym wykończeniem schodów.

Canada WaterProofwitaj na forum, obserwuje Was juz dluzszy czas na rynku. Wstepnie podobaja mi sie Wasze rozwiazania ale jakos nigdy nie znalazlem na tyle czasu zeby sie z Wami skontaktowac. Jestem wstepnie zainteresowany zarowno dystrybucja jak i wykonawstwem. aktualnie "obracam sie" w Sika, McBauchemie/Botament, Webac, Basfskontaktuj sie ze mna w wolnej chwili, bo widze dla Ciebie miejsce :) Blagam Cie tylko, tu na forum nie badz jak Ci wszyscy e-rzecznicy producentow.