waka 03.06.2018 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Cześć.Jestem na etapie tynkowania domu wewnątrz i mam mały problem.Przed tynkowaniem muszę uszczelnić schody tarasowe betonowe, a właściwie ich połączenie z murkiem z maksa na którym będą barierki. Pod schodami jest piwnica do której przedostaje się wilgoć z tych schodów. W jaki sposób można wykonać taką izolację? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CANADA WATERPROOF SYSTEM 12.06.2018 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Moge prosić o zdjęcia ? W naszej technologii CANADA WATERPROOF SYSTEM mógłby zrobić to pan samodzielnie . Guma w płynie CWS R a a jeżeli bez ekspozycji na UV to guma CWS F , geowłóknina pędzel , bezdeszczowa pogoda i praktycznie każda osoba zacięciu majsterkowicza jest w stanie zabezpieczyć . Więcej o naszej technologii na naszych stronach cws.expert . Pytanie czy będzie Pan obkładał jakimś materiałem te schody ? Czym zamaskuje pan gumę bo jest ona skuteczna w walce z wodą , ale czarny kolor nie jest estetycznym wykończeniem schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 12.06.2018 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Zdjęcia niestety nie zrobię gdyż nie ma mnie w PL w tej chwili.Schody są tylko z wylewki i stykają się z gołym maksem więc oczywiście będzie na nie kładzione wykonczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.06.2018 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Canada WaterProofwitaj na forum, obserwuje Was juz dluzszy czas na rynku. Wstepnie podobaja mi sie Wasze rozwiazania ale jakos nigdy nie znalazlem na tyle czasu zeby sie z Wami skontaktowac. Jestem wstepnie zainteresowany zarowno dystrybucja jak i wykonawstwem. aktualnie "obracam sie" w Sika, McBauchemie/Botament, Webac, Basfskontaktuj sie ze mna w wolnej chwili, bo widze dla Ciebie miejsce Blagam Cie tylko, tu na forum nie badz jak Ci wszyscy e-rzecznicy producentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts