drozduu 03.06.2018 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Proszę o takie porównanie vekę biorę pod uwagę z firmy teamplast ( wydaje mi się być faworytem) 26,7 tys z HS slide 82veka z adamsa 24,3tyś ale straszna rozbieżność w opiniach - jedni bardzo chwalą jedni bardzo psiocząoknoplast jakoś mi nie podszedł - nawet nie ceną co stosowaniem szyb 3mm i klinarytem zamist poszerzeń pod HSa ms - na początku myślałem, że bardzo ok w stosunku jakość/cena ale spotkałem się z opiniami, że się krzywią - cena najlepsza 25tyś schuco jezierski 26,8tyś Proszę nie tyle o opinie co do samego profilu - chodź też ważne ale bardziej na temat wykonawcy okna - gdzie mogą być jakieś problemy a gdzie będzie "bezstresowość" Najbardziej mi do veki teamplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.06.2018 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Akurat klinaryt to wcale nie jest zła propozycja przynajmniej nie jako powód nie brania tej oferty pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drozduu 03.06.2018 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 z tego co czytam to dużo osób poleca jednak poszerzenie pod Hsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.06.2018 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Osobiste przekonanie sprzedawcy. Ja wolę poszerzenia inni klinaryt Ważne by było podparcie A nie prowizorka np. cegły hak to jeszcze się widuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drozduu 03.06.2018 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 a wracając do pytaniaokna z teamplast veka, ms msline+ może jezierski schuco czy Ty upierasz się przy oknoplascie veka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.06.2018 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 NieJa tylko napisałem że zastosowanie klinarytu nie jest wadą oferty Nie podpowiem co masz wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts