Agnieszka Matuszek 01.10.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Hej! Jakie polecacie??? Firma i modele Chodzi nam o najlepszy wspolczynnik jakosci do ceny, bo niestety na takie najdrosze nas nie stac pozdro Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.10.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Zachwalali sultana Ikei, co potwierdzam. Córcia na nim śpi z wielkim powodzeniem, a jak jej czytam na dobranoc to też miękko pod dupskiem mam. Są też wielkogabarytowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 O tak !Ikea, jeśli tylko masz możliwość, to polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Matuszek 03.10.2004 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 troche mam obaw co do Ikei. Kolezanka kupila tam lozko dla synka (4 lata) i po niedlugim czasie zaczelo pekac Jakjest z jakoscia tych materacy? Nie wyjda mi sprezyny zaraz? pozdr Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts