Design 01.10.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Mam na mysli taki z obudowana spluczka(nie wiem jak to sie fachowo nazywa)Bardzo mi sie takie rozwiazanie podoba tylko nie wiem jak jest w praktyce gdy sie np popsuje,mozna to jakos naprawic nie dewastujac calej lazienki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.10.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Wszystko zależy od pecha. Jak go nie będziesz miał to nic się nie stanie, w przeciwnym wypadku demontaż i montaż na nowo. Śwagry mają i żyją, ładny mają ale dopiero drugi miesiąc używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Wszystko zależy jeszcze od producenta. Jak wiźmiesz Geberit czy TC ( też niemieckie) to niepowinnieneś mieć problemów.Ja tylko trochę na własne życzenie zaskoczyłem sam siebie ceną komletu. Przewyższa dużo koszt zwykłego kompaktu. Ale coś za coś - efekt wizualny jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 01.10.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Podobno najmniej awaryjny jest Geberit. U mnie już kilka lat, bez kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 11.10.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Podobno najmniej awaryjny jest Geberit. U mnie już kilka lat, bez kłopotów. Czego niewidać tego sercu nie żal. Ciekawostka taka do mnie dotarła a propos geberita i kazdego pewno innego systemu tego typu. Otóz teść przyjaciela robił wymiane wystoju łazienki. Sedes i bidet miał taki wolnostojacy przy murku po srodku łazienki. Zdemontowany był okropie przeżarty korozją po 2,5 roku od zamontowania. Ciekawostka co? Sam mam geberita ale nie wiedziałem ze za ścianka maskującą rdza źre mojego geberita w spokoju i niepokojona przez nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.10.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 to zalezy czym obudujesz... jesli gipsy i płytki i sie zepsuje to bedziesz musial wszystko rozebrac. ja mam u siebie sklejke - w razie jakby co to ją zdejmę i wymienię: http://rsplus.com.pl//projekty/Tychy_mieszk/real/m10.jpg ale nie slyszalem zeby sie komus zepsulo... ja mam w systemie grohe (cena jak geberita) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 12.10.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Warto zainwestować w dobrą firmę jak grohe albo geberit. Wiekszość drobnych napraw wykonuje się przez kanał rewizyjny, którym jest otwór na przycisk spłóczki. U mnie są geberity i na razie wszystko jest git - te zabawki są na prawdę dopracowane...Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks63 17.10.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Jeżeli jest prawidłowo zamontowany i obudowany to nic się nie może stać (co może się stać z plastykowym zbiornikiem i rurami) a elementy mechaniczne zużywające się lub mogące ulec uszkodzeniom można wymienić przez kanał rewizyjny (otwór na przycisk spłuczki) bez jakiegokolwiek niszczenia obudowy. Mam również geberity na razie 3 lata i jest w porządku. Niema się nad czym zastanawiać to jest rozwiązanie na miarę czasów, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks63 17.10.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Zdemontowany był okropie przeżarty korozją po 2,5 roku od zamontowania. Myślę, że rdza nie jest winą sprzętu, lecz niewłaściwego klimatu w łazience. Mam jedną obudowę ocynkowaną a jedną malowaną jestem ciekaw, co się tam pod spodem dzieje. Sprawdzę w wolnym czasie, mam możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.10.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Czego niewidać tego sercu nie żal. Ciekawostka taka do mnie dotarła a propos geberita i kazdego pewno innego systemu tego typu. Otóz teść przyjaciela robił wymiane wystoju łazienki. Sedes i bidet miał taki wolnostojacy przy murku po srodku łazienki. Zdemontowany był okropie przeżarty korozją po 2,5 roku od zamontowania. Ciekawostka co? Sam mam geberita ale nie wiedziałem ze za ścianka maskującą rdza źre mojego geberita w spokoju i niepokojona przez nikogo wszystkie elementy w systemach podwieszanych (Geberit) są z tworzywa sztucznego i rdza nie ma tam czego szukać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.10.2004 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 trqadycyjne kompakty sa chyba bardziej awaryjne,a jeśli miska będzie podwieszana to są inne plusy - czyściej w łazience czy kibelku, a do tego szersze pole manewru jeżeli chodzi o rozprowadzenie podlogówki - po prostu więcej miejsca na pętle - można poprowadzić w miejscu w którym "normalnie" stałby kibelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Pod wiszącym wc można łatwo umyć i wygląda to lżej i bardziej elegancko.Polecam Grohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 19.10.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Twiersdzę tak jak Sławek:). Jak masz obawy, to możesz wybrać duży przycisk, wtedy otwór będzie większy.RysieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 21.10.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 też się nad tym zastanawiałem montując kibelek a ponieważ mam go w wnęce to od góry mam wykończony drewnem które w każdej chwili można zdjąć i od biedy jakoś sie do niego dostać. nie da sie go przez ten"właz" zdemontować ale zawsze można sprawdzić co w kibelku i rurach piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.10.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Mam Geberita od 8 lat - jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mega 17.11.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Mam Grohe - działa świetnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.11.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 wszystkie elementy w systemach podwieszanych (Geberit) są z tworzywa sztucznego i rdza nie ma tam czego szukać..... Taaa.... Szczegolnie rama jest plastikowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 17.11.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 wszystkie elementy w systemach podwieszanych (Geberit) są z tworzywa sztucznego i rdza nie ma tam czego szukać..... Taaa.... Szczegolnie rama jest plastikowa... ja mam Geberita bez ramy, zamontowany jest do profili. Geberit wisi na kolankowej psedoscianie, do ktorej moge dostac sie od tylu i wymienic caly dolnopluk (tak sie on chyba fachowo nazywa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts