tgumienny 04.06.2018 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 Witam, Mam pytanie do właścicieli okien FAKRO - czy w Waszych oknach, w dolnej części ramy są jakieś odpływy dla zbierającej się tam wody? Pytam bo ostatnio moje okna zostawiłem niedomknięte i w czasie burzy na ramę okna dostało się trochę wody, tak że prawie przelała się do środka pomieszczenia. Wydaje mi się, że woda powinna stamtąd spłynąć jakimiś kanalikami. Jak to u Was jest? Pozdrawiam. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 04.06.2018 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 w swoich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezardee 07.02.2022 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Witam, Mam pytanie do właścicieli okien FAKRO - czy w Waszych oknach, w dolnej części ramy są jakieś odpływy dla zbierającej się tam wody? Pytam bo ostatnio moje okna zostawiłem niedomknięte i w czasie burzy na ramę okna dostało się trochę wody, tak że prawie przelała się do środka pomieszczenia. Wydaje mi się, że woda powinna stamtąd spłynąć jakimiś kanalikami. Jak to u Was jest? Pozdrawiam. Tomek Czy udało się jakoś rozwiązać problem? Mam podobny i szukam pomocy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts