EZOGHUL 05.06.2018 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Witam szanowne grono forumowe. Szukam opinii nt. okien aluminiowych wykonanych przez firmę Stollar z Suwałk.Zaproponowano mi dobrą ceną na okna na profilu MB-86Si Aluprofu jednak opinie nt. firmy są znikome. Z góry dziękuję za rzeczowe odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.06.2018 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Dobra cena czyli tanio? Współpracowałem z EuroOkno lata temu. Byli jednym z liderów ceny. I transport zawsze mieli ok (dwóch kierowcow zawsze pomagalo zdjąć okna). Ale nawet zmiana marki nie zmieniła ich mentalności: miało być wykonane tanio.. i tyle "zalet". aha - jakiś konkret? Okno 206x140 dwudzielne. Przy montażu ok. Po jakimś roku, może dwóch - zajechałem na inną regulację. A tu skrzydło tak się skurczyło, że przy słupku jest dziura na wylot... Regulacja dała radę. Ale moje przekonania się zmieniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts