Misialki 05.06.2018 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Potrzebuję porady odnośnie obudowy czyszczaka który znajduje się w garażu pod chudziakiem. Załączyłem projekt, typ czyszczaka oraz aktualne zdjęcie. Nie bardzo wiem jak to wykończyć i chciałbym porady zanim wykonawca się zwinie z budowy i zostawi mnie z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 06.06.2018 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 To na kanalizację?Nie robi się rewizji w domu.Jeżeli jyż ma coś tam być to nie taka rewizja tylko zwykła rura z deklem wyciągnięta do góry.Teraz aby to działało to musisz studzienkę tam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misialki 06.06.2018 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Też mi się wydaje to bez sensu. Czyli generalnie można zasypać piachem, dolać betonu na równo z chudziakiem i zapomnieć a ewentualną rewizję zrobić przed garażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 07.06.2018 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Też mi się wydaje to bez sensu. Czyli generalnie można zasypać piachem, dolać betonu na równo z chudziakiem i zapomnieć a ewentualną rewizję zrobić przed garażem? Bedziesz mial co rozkuwac jak ci sie pozatyka a to tylko kwestia czasu bo te elementy stosuje sie w ukladzie pionowym. W poziomym robi sie studzienke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 07.06.2018 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Jak masz niewielką odległość i odcinek prosty do studzienki kanalizacyjnej, to nie robisz wcale rewizji. Jak masz spory odcinek i to łamany to na załamaniu robisz studzienkę z dojściem do kanalizy czy to poprzez kinete czy rewizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts