dante55 06.06.2018 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Cześć,Przejrzałem już wiele wątków odnośnie przyłączenia działki do prądu, ale w żadnym nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie i wciąż nie orientuje się w wielu kwestiach. Czy jeżeli mam działkę z wydanym planem zagospodarowania terenu pod budynki jednorodzinne (działka budowlana), a na chwile obecną nie mam jeszcze planów na budowę domu i chciałbym podłączyć prąd jedynie w celu użytku na kilka weekendów w roku (przyczepa kempingowa + drobne prace ogrodowe) oraz wiem, ze zakład energetyczny wyznacza już przed działkami miejsca na stawianie skrzynek elektrycznych, to czy: 1) aby korzystać z dostawy prądu powinienem wystąpić o postawienie indywidualnej skrzynki elektrycznej na mojej działce czy działa to jakoś inaczej?2) powinienem wystąpić o zgodę na dostawę prądu budowlanego czy istnieje jakaś inna tańsza opcja, jeżeli nie składałem dokumentów na pozwolenie na budowę ? Z góry dziękuje za wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 06.06.2018 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?237660-Przyłącze-energetyczne-do-quot-blaszaka-quot&highlight=Przyłącze+blaszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts