Sebastian_M 01.10.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 pomimo, że podobne - ale może ktoś ma jakąś praktykę Proszę o poradę bo jestem na etapie wyboru. Dzięki z górySeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 01.10.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Chodzi o rury do wody i c.o..Jeśli tak to mam te pierwsze i jestem z nich zadowolony. Montaż jest bajecznie prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM1719499045 02.10.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Ja również wybrałem Hepwortha - działa bez problemów. Na etapie wyboru prosiłem tych od Equatora o jakieś informacje. Hepworth przysłał mi nawet kasetę video a od Equatora czekam do dziś - a minął już ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 02.10.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Co do przysyłania informacji to są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian_M 04.10.2004 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Dzięki za opinie - ale porównując obie technologie to praktycznie niczym się nie różnią - ten sam materiał - podobne złączki - tylko co ciekawe Equator jest tańszy - rozdzielacze, kształtki itepe.Pytanie - dlaczego? Czy technologicznie nie dorównują Hepworth-owi czy Hepworth przesadza z cenami ... PozdrSeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 04.10.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Hep chyba był pierwszy,ale wole hep chociażby za to jak traktują klienta...z szacunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian_M 05.10.2004 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Jeżeli chodzi o "traktowanie z szacunkiem" - HEPWORTH - to mam odmienne zdanie - 28.09.2004 wysłałem zapytanie mailem i do EQUATORA i do HEPWORTH - z EQUATOREM koresponduje już prawie od tygodnia (odpowiedzieli momentalnie i wyczerpująco) od HEPWORTH-a "ani słychu ani dychu".Także z tym traktowaniem klienta byłym się pospierał. PozdrawiamSeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 05.10.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Do Hep nigdy nie wysyłałem maila więc nie wiem ale jak dzwoniłem to zawsze otrzymywałem przesyłke w ciągu 2-3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Do Hep nigdy nie wysyłałem maila więc nie wiem ale jak dzwoniłem to zawsze otrzymywałem przesyłke w ciągu 2-3 dni. potwierdzam, ale do EQUATORA nie dzwoniłem nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts